ikona objektyOBJEKTY

služby, kultura, zdravotnictví ...

ikona dopravaDOPRAVA

individuální a hromadná

ikona zelenZELEŇ

zahrady, parky,
stezky

ikona mapaMAPA

systém zobrazení objektů na mapě

CZ / EN

Galerie a kulturní centrum Sever Cvikov

Částečně přístupný
Kontakty

Žitavská 132
Cvikov

telefon +420 487751570


email  Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.
WEB 

Přístupnost objektů
Obtížný povrch NE Obtížný sklon NE Bezbariérový vstup hlavním vchodem NE Bezbariérový vstup bočním vchodem ANO Schody ANO Točité schodiště NE Výtah běžný ANO Plošina nebo výtah jen pro osoby s omezenou schopností pohybu ANO Ližiny nebo rampa NE Úzké dveře nebo průjezdy NE Přístupná toaleta ANO Částečně přístupná toaleta ANO Nepřístupná toaleta ANO

Vstup:

Povrch komunikací v okolí objektu tvoří kvalitní zámkovou dlažbou. Nájezd na obrubník před objektem je částečně upravený.

Hlavní vstup do objektu je bariérový (+2 schody). Vstupní dveře jsou dvoukřídlé (hlavní křídlo šířka 80 cm, vedlejší křídlo šířka 40 cm). Zvonková signalizace (výška 113 cm) je umístěna nad schody.

Upravený vstup je k dispozici vlevo od hlavního vstupu. Dvoukřídlé dveře (šířka 2x 85 cm) se otevírají mechanicky směrem dovnitř. Schodiště (+6 schodů) v zádveří kompenzuje uzamčená šikmá schodišťová plošina (nosnost 225 kg; rozměry přepravní plochy šířka 80 cm, hloubka 90 cm). Zvonek pro přivolání obsluhy se nachází u hlavního vstupu. Ze zádveří vedou dvoukřídlé dveře (hlavní křídlo šířka 90 cm, vedlejší křídlo šířka 40 cm) vlevo do pizzerie a vpravo do galerie a kulturního centra.

Interiér:

PIZZERIE

Prostory pizzerie se nachází ve zvýšeném přízemí. Manipulační prostor je dostatečný, všechny průjezdy jsou širší než 80 cm. K dispozici jsou stoly s podjezdem (výška 68 cm). Upravená toaleta je společná pro pizzerii i kulturní centrum s galerií.

GALERIE A KULTURNÍ CENTRUM

Prostory galerie se nachází ve zvýšeném přízemí, manipulační prostor je dostatečný, všechny průjezdy jsou širší než 80 cm. Zvýšené přízemí a první patro spojuje osobní výtah. V prvním patře se nachází víceúčelový sál, přístupný přes dvoukřídlé dveře (hlavní křídlo šířka 90 cm, vedlejší křídlo šířka 40 cm) a upravená toaleta.

Výtah:

Výtah (automaticky otevírané dveře šířka 90 cm; kabina šířka 110 cm, hloubka 210 cm) je průchozí a spojuje zvýšené přízemí a 1. patro. Manipulační prostor před výtahem je dostatečný. Kabina je vybavena madlem a zrcadlem na boční stěně. Sklopné sedátko je k dispozici. Ovladač na nástupních místech je ve výšce max. 115 cm, maximální výška ovladačů uvnitř kabiny je 121 cm.

WC:

WC v přízemí

Částečně přístupná toaleta (dveře šířka 80 cm; kabina šířka 149 cm, hloubka 160 cm) se nachází u pizzerie v oddělení WC ženy a je přístupná přes předsíň (dveře šířka 80 cm; předsíň šířka 232 cm, hloubka 137 cm). Jednokřídlé dveře do WC jsou označené a otevírají se mechanicky směrem ven. Přístup k míse z pohledu od vstupu do kabiny je zleva. Prostor pro vozík vedle WC mísy je dostatečný (šířka 84 cm). Toaletní mísa je vybavena jedním pevným a jedním sklopným madlem. Umyvadlo je k dispozici v předsíni.

WC v prvním patře

Přístupná toaleta (dveře šířka 80 cm; kabina šířka 163 cm, hloubka 202 cm) je samostatná a nachází se u víceúčelového sálu. Jednokřídlé dveře do kabiny WC jsou označené a otevírají se mechanicky směrem ven. Přístup k míse z pohledu od vstupu do kabiny je zprava. Prostor pro vozík vedle WC mísy je dostatečný (šířka 96 cm). Toaletní mísa a je vybavena jedním pevným a jedním sklopným madlem.

Parkování:

Vyhrazené parkovací místo je k dispozici na parkovišti za objektem v ulici Nábřežní.

Poznámky:

Mapováno 7/2015.

Galerie:
Galerie a kulturní centrum Sever Cvikov   Galerie a kulturní centrum Sever Cvikov   Galerie a kulturní centrum Sever Cvikov   Galerie a kulturní centrum Sever Cvikov
Mapa