ikona objektyOBJEKTY

služby, kultura, zdravotnictví ...

ikona dopravaDOPRAVA

individuální a hromadná

ikona zelenZELEŇ

zahrady, parky,
stezky

ikona mapaMAPA

systém zobrazení objektů na mapě

CZ / EN

Brána Trojzemí Hrádek nad Nisou

Přístupný
Kontakty

Horní náměstí 71
Hrádek nad Nisou



mobil +420 725457066

Přístupnost objektů
Obtížný povrch NE Obtížný sklon ANO Bezbariérový vstup hlavním vchodem ANO Bezbariérový vstup bočním vchodem NE Schody ANO Točité schodiště NE Výtah běžný ANO Plošina nebo výtah jen pro osoby s omezenou schopností pohybu NE Ližiny nebo rampa ANO Úzké dveře nebo průjezdy NE Přístupná toaleta ANO Částečně přístupná toaleta NE Nepřístupná toaleta ANO

Vstup:

Komunikace v okolí objektu má místy obtížnou kombinaci podélného (4 – 6 %) a příčného (4 %) sklonu. Před vstupem jsou +3 schody, které vyrovnává přímá rampa (sklon 8 %, šířka 142 cm, délka 489 cm) s oboustranným madlem (výška 103 cm). Jednokřídlé vstupní dveře (šířka 85 cm) se otevírají mechanicky směrem ven. Zvonková signalizace (výška 154 cm) je umístěna vpravo. Část podlahy za dveřmi (v délce 2 m) je ve sklonu (8 %).

Interiér:

PŘÍZEMÍ

V přízemí se nachází upravená toaleta a multifunkční sál přístupný ze dvora dvoukřídlými dveřmi (šířka 2x 83 cm) do foyer a dále do sálu dalšími dvoukřídlými dveřmi (hlavní křídlo šířka 82 cm, vedlejší křídlo šířka 59 cm), otevírají se mechanicky směrem ven ze sálu. Vyhrazené místo pro návštěvníka na vozíku (šířka 214 cm, hloubka 251 cm) se nachází v horní části sálu.

1. PATRO

První patro a přízemí je propojeno osobním výtahem. V patře se nachází malá a velká výstavní síň s jednokřídlými dveřmi (šířka 87 cm), manipulační prostor je dostatečný. Malá část výstavního prostoru je přístupná přes přímou rampu (sklon 10 %, šířka 90 cm, délka 284 cm), která není opatřena madly.

Výtah:

Výtah (automaticky otevírané dveře šířka 80 cm; klec šířka 110 cm, hloubka 140 cm) spojuje 0. až 1. patro. Manipulační prostor před výtahem je dostatečný. Klec je vybavena madlem a zrcadlem na čelní stěně. Sklopné sedátko je k dispozici. Ovladač na nástupních místech je ve výšce max. 119 cm, maximální výška ovladačů uvnitř klece je 120 cm.

WC:

Přístupná toaleta (dveře šířka 80 cm; kabina šířka 192 cm, hloubka 230 cm) je samostatná a nachází se v přízemí u výtahu. Jednokřídlé dveře do WC jsou označené a otevírají se mechanicky směrem ven. Přístup k míse z pohledu od vstupu do kabiny je zleva. Prostor pro vozík vedle WC mísy je dostatečný (šířka 123 cm). Toaletní mísa je vybavena dvěma sklopnými madly.

Parkování:

Vyhrazené parkovací stání je k dispozici na parkovišti u objektu.

Poznámky:

Mapováno 7/2015.

Galerie:
Brána Trojzemí Hrádek nad Nisou   Brána Trojzemí Hrádek nad Nisou   Brána Trojzemí Hrádek nad Nisou   Brána Trojzemí Hrádek nad Nisou   Brána Trojzemí Hrádek nad Nisou   Brána Trojzemí Hrádek nad Nisou
Mapa