ikona objektyOBJEKTY

služby, kultura, zdravotnictví ...

ikona dopravaDOPRAVA

individuální a hromadná

ikona zelenZELEŇ

zahrady, parky,
stezky

ikona mapaMAPA

systém zobrazení objektů na mapě

CZ / EN

Kulturní dům Mlejn

Přístupný
Kontakty

Kovářova 1615/4
Praha 13



mobil +420 777710666

email  Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.
WEB 

Přístupnost objektů
Obtížný povrch NE Obtížný sklon NE Bezbariérový vstup hlavním vchodem ANO Bezbariérový vstup bočním vchodem ANO Schody ANO Točité schodiště NE Výtah běžný NE Plošina nebo výtah jen pro osoby s omezenou schopností pohybu NE Ližiny nebo rampa ANO Úzké dveře nebo průjezdy NE Přístupná toaleta ANO Částečně přístupná toaleta NE Nepřístupná toaleta ANO

Vstup:

HLAVNÍ SÁL

Před hlavním vstupem do budovy KD Mlejn je schodiště (+6, +6, +6 schodů), které překonává trojramenná zalomená rampa (1. úsek sklon 8 %, šířka 150 cm, délka 900 cm; 2. úsek sklon 3 %, šířka 150 cm, délka 450 cm; 3. úsek sklon 8 %, šířka 150 cm, délka 900 cm), opatřená oboustranným madlem (výška 90 cm). Dvoukřídlé vstupní dveře (šířka 2x 100 cm) s prahem (výška 2 cm) se otevírají mechanicky směrem ven.

RESTAURACE

Vstup do restaurace je z ulice možný dvoukřídlými dveřmi (šířka 2x 105 cm), které se otevírají mechanicky směrem ven. Ze zádveří (šířka 330 cm, hloubka 240 cm) vedou do interiéru další totožné dveře, otevírají se mechanicky směrem do zádveří.

Interiér:

HLAVNÍ SÁL

Za vstupem se nachází foyer vybavené stoly s možností podjezdu (výška 64 cm). K dispozici je šatna (pult výška 90 cm), pokladna (pult výška 94 cm) a upravená toaleta. Do hlavního sálu vedou z foyer dvoukřídlé dveře (šířka 2x 110 cm). Sál má stohovatelné hlediště s možností ponechání volné plochy s židlemi nebo stupňovitého uspořádání. Manipulační prostor je dostatečný. Průchody v interiéru jsou širší než 80 cm.

RESTAURACE

Restaurace je vybavena stoly s židlemi a možností podjezdu (výška 72 cm). Manipulační prostor je dostatečný. Průchody v interiéru jsou širší než 80 cm. K dispozici je upravená toaleta. Během vybraných akcí je možné zajistit propojení mezi sálem a restaurací.

Výtah:

Prostory KD Mlejn se nachází v přízemí.

WC:

WC ve foyer sálu

Přístupná toaleta (dveře šířka 80 cm; kabina šířka 160 cm, hloubka 198 cm) je samostatná a nachází se ve foyer sálu. Jednokřídlé dveře do WC jsou označené a otevírají se mechanicky směrem ven. Přístup k míse z pohledu od vstupu do kabiny je zprava. Prostor pro vozík vedle WC mísy je dostatečný (šířka 94 cm). Toaletní mísa je vybavena jedním pevným a jedním sklopným madlem.

WC v restauraci

Přístupná toaleta (dveře šířka 80 cm; kabina šířka 199 cm, hloubka 220 cm) je samostatná a nachází se u restaurace. Jednokřídlé dveře do WC jsou označené a otevírají se mechanicky směrem ven. Přístup k míse z pohledu od vstupu do kabiny je zleva. Prostor pro vozík vedle WC mísy je dostatečný (šířka 136 cm). Toaletní mísa je vybavena jedním pevným a jedním sklopným madlem.

Parkování:

K dispozici jsou 2 vyhrazená parkovací stání u vstupu do restaurace.

Galerie:
Kulturní dům Mlejn   Kulturní dům Mlejn   Kulturní dům Mlejn   Kulturní dům Mlejn   Kulturní dům Mlejn   Kulturní dům Mlejn   Kulturní dům Mlejn   Kulturní dům Mlejn
Mapa