ikona objektyOBJEKTY

služby, kultura, zdravotnictví ...

ikona dopravaDOPRAVA

individuální a hromadná

ikona zelenZELEŇ

zahrady, parky,
stezky

ikona mapaMAPA

systém zobrazení objektů na mapě

CZ / EN

Chodovská tvrz

Nepřístupný
Kontakty

Ledvinova 9/86
Praha 4

telefon +420 267914831


email  Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.
WEB 

Přístupnost objektů
Obtížný povrch ANO Obtížný sklon NE Bezbariérový vstup hlavním vchodem NE Bezbariérový vstup bočním vchodem NE Schody ANO Točité schodiště ANO Výtah běžný NE Plošina nebo výtah jen pro osoby s omezenou schopností pohybu NE Ližiny nebo rampa ANO Úzké dveře nebo průjezdy ANO Přístupná toaleta NE Částečně přístupná toaleta ANO Nepřístupná toaleta ANO

Vstup:

Přístupová cesta a nádvoří mají povrch z hrubé dlažby. Hlavní vstup, který se nachází v čele nádvoří, je bariérový (+2 schody). Dvoukřídlé dveře hlavního vstupu (hlavní křídlo šířka 76 cm, vedlejší křídlo šířka 80 cm) se otevírají mechanicky směrem ven. Ve dveřích je práh (výška 6 cm). Vedlejší běžně využívané vchody, umožňující lepší přístup, jsou k dispozici po stranách nádvoří. Shodné dvoukřídlé dveře vedlejších vstupů (šířka 2x 79 cm) se otevírají mechanicky směrem ven. Ve dveřích je +1 schod (výška 6 cm). Všechny vstupy vedou do vnitřního arkádového ochozu (šířka min. 115 cm), který kopíruje kruhový tvar stavby. Zvonková signalizace není k dispozici.

Interiér:

Při pravém vedlejším vstupu se nachází pokladna (pult výška 93 cm). V přízemí je umístěna Malá galerie (-2 schody; dveře šířka 2x 79 cm) a obřadní síň (+3 schody; dveře hlavní křídlo šířka 97 cm, vedlejší křídlo šířka 66 cm). Pro překonání převýšení jsou k dispozici ližiny. Vstup bez převýšení je možný do restaurace v levém traktu. Jednokřídlé dveře do restaurace (šířka 98 cm) se otevírají mechanicky směrem dovnitř. Přízemí a 1. patro budovy, kde se nachází Velká galerie, propojuje pouze schodiště.

Výtah:

Výtah není k dispozici.

WC:

Částečně přístupná toaleta (dveře šířka 81 cm; kabina šířka 142 cm, hloubka 143-158 cm) je součástí oddělení WC ženy. Vstupní dveře na toalety jsou jednokřídlé (šířka 80 cm) a otevírají se mechanicky dovnitř. Následuje předsíň (šířka 174 cm, hloubka 226 cm). Kabina je volně přístupná. Jednokřídlé dveře do WC nejsou označené, otevírají se mechanicky směrem ven. Přístup k míse z pohledu od vstupu do kabiny je zleva. Prostor pro vozík vedle WC mísy je dostatečný (šířka 94 cm). Toaletní mísa je vybavena jedním sklopným a jedním pevným madlem.

Parkování:

Na parkovišti před Kostelem Milíče z Kroměříže, který se nachází v blízkosti restaurace, jsou tři vyhrazená parkovací stání.

Poznámky:

Mapováno 3/2017

Galerie:
Chodovská tvrz   Chodovská tvrz   Chodovská tvrz   Chodovská tvrz   Chodovská tvrz
Mapa