ikona objektyOBJEKTY

služby, kultura, zdravotnictví ...

ikona dopravaDOPRAVA

individuální a hromadná

ikona zelenZELEŇ

zahrady, parky,
stezky

ikona mapaMAPA

systém zobrazení objektů na mapě

CZ / EN

ÚMČ Praha 21 - hlavní budova

Částečně přístupný
Kontakty

Staroklánovická 260
Újezd nad Lesy

telefon +420 281012911


email  Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.
WEB 

Přístupnost objektů
Obtížný povrch NE Obtížný sklon NE Bezbariérový vstup hlavním vchodem ANO Bezbariérový vstup bočním vchodem ANO Schody ANO Točité schodiště NE Výtah běžný NE Plošina nebo výtah jen pro osoby s omezenou schopností pohybu NE Ližiny nebo rampa ANO Úzké dveře nebo průjezdy ANO Přístupná toaleta NE Částečně přístupná toaleta NE Nepřístupná toaleta ANO

Vstup:

Chodník před objektem má kvalitní povrch ze zámkové dlažby. Pro kompenzaci schodiště (+3 schody) je před hlavním vstupem k dispozici přímá dřevěná rampa (sklon 15 %, šířka 104 cm, délka 300 cm). Rampa je opatřena jednostranným madlem (výška 118 cm). Manipulační prostor nad rampou je dostatečný. Hlavní vstupní dveře jsou dvoukřídlé (hlavní křídlo šířka 79 cm, vedlejší křídlo šířka 40 cm) a otevírají se mechanicky směrem dovnitř. Zvonková signalizace (výška 136 cm) je umístěna vlevo u dveří za kovovým stojanem.

K dispozici je rovněž vedlejší vstup z ulice Hulická kovovou bránou s automatickým otvíráním z recepce. Zvonková signalizace (výška 158 cm) je umístěna vpravo u brány. Ze dvora vedou do vstupní haly budovy jednokřídlé dveře (šířka 92 cm), které se otevírají mechanicky směrem ven. Ve dveřích je práh (výška 2 cm). Před dveřmi je nájezd s mírným sklonem (5 – 6 %).

Interiér:

Recepce je umístěna vpravo za hlavním vstupem (pult výška 107 cm). Ve vstupní hale je k dispozici infokiosek s dotykovou obrazovkou (střed obrazovky výška 146 cm). Manipulační prostor v interiéru je dostatečný. V přízemí je umístěna matrika (dveře šířka 86 cm; zvonková signalizace 142 cm) a oddací síň (dveře hlavní křídlo šířka 67 cm, vedlejší křídlo šířka 71 cm).

1. a 2. patro budovy jsou přístupné pouze schodištěm (+14, +10 schodů; +9, +13 schodů).

Výtah:

Výtah není k dispozici.

WC:

Upravená toaleta s nedostatečným rozměrem (dveře šířka 80 cm; kabina šířka 140 cm, hloubka 136 cm) je součástí hygienického zázemí v přízemí budovy. Vstupní dveře na toalety jsou jednokřídlé (šířka 90 cm) a otevírají se mechanicky směrem ven. Následuje stísněná předsíň (šířka 149 cm, hloubka 141 cm). Jednokřídlé dveře do kabiny WC jsou označené a otevírají se mechanicky směrem ven. Přístup k míse z pohledu od vstupu do kabiny je zleva. Prostor pro vozík vedle WC mísy je dostatečný (šířka 93 cm). Toaletní mísa a je vybavena pouze jedním sklopným madlem. Toaleta se uzamyká, klíč je k dispozici na recepci.

 

Parkování:

U vedlejšího vstupu jsou 2 vyhrazená parkovací stání pro osoby s omezenou schopností pohybu.

Poznámky:

Mapováno 10/2015.

Galerie:
ÚMČ Praha 21 - hlavní budova   ÚMČ Praha 21 - hlavní budova   ÚMČ Praha 21 - hlavní budova   ÚMČ Praha 21 - hlavní budova   ÚMČ Praha 21 - hlavní budova   ÚMČ Praha 21 - hlavní budova   ÚMČ Praha 21 - hlavní budova   ÚMČ Praha 21 - hlavní budova   ÚMČ Praha 21 - hlavní budova   ÚMČ Praha 21 - hlavní budova   ÚMČ Praha 21 - hlavní budova   ÚMČ Praha 21 - hlavní budova
Mapa