ikona objektyOBJEKTY

služby, kultura, zdravotnictví ...

ikona dopravaDOPRAVA

individuální a hromadná

ikona zelenZELEŇ

zahrady, parky,
stezky

ikona mapaMAPA

systém zobrazení objektů na mapě

CZ / EN

ÚMČ Praha - Kolovraty

Částečně přístupný
Kontakty

Mírová 364/34
Praha - Kolovraty

telefon +420 267710504


email  Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.
WEB 

Přístupnost objektů
Obtížný povrch NE Obtížný sklon NE Bezbariérový vstup hlavním vchodem ANO Bezbariérový vstup bočním vchodem NE Schody ANO Točité schodiště NE Výtah běžný NE Plošina nebo výtah jen pro osoby s omezenou schopností pohybu NE Ližiny nebo rampa ANO Úzké dveře nebo průjezdy NE Přístupná toaleta ANO Částečně přístupná toaleta NE Nepřístupná toaleta ANO

Vstup:

Povrch přístupového chodníku tvoří rovná zámková dlažba. Krátké schodiště (+4 schody) před vstupem do budovy překonává jednoramenná rampa (sklon 12,5 %, šířka 125 cm, délka 654 cm) s oboustranným madlem (výška 95 cm). Manipulační prostor nad rampou je dostatečný.

Vstupní jednokřídlé dveře (šířka 82 cm) se otevírají mechanicky směrem dovnitř. Zvonková signalizace (výška 145 cm) je umístěna vlevo u dveří. Ze zádveří s nepravidelným půdorysem (šířka 270 cm, hloubka 205 cm), ve kterém je umístěný bankomat, vedou do interiéru další jednokřídlé dveře (šířka 84 cm), otevírají se mechanicky směrem do zádveří.

Interiér:

Ve zvýšeném přízemí budovy se nachází stavební odbor a kancelář zástupce starosty. K hygienickému zázemí na podlaží vedou -2 schody.

Podatelna, finanční odbor, odbor správy majetku a kancelář starosty se nacházejí v 1. patře, které s přízemím propojuje pouze dvouramenné schodiště.

V mezipatře je další běžné WC.

Manipulační prostor v interiéru je dostatečný, všechny průchody a dveře kanceláří jsou široké min. 80 cm. Ve dveřích jsou nízké prahy (výška 2 cm).

Výtah:

Výtah není k dispozici.

WC:

V budově je pouze běžné hygienické zázemí v úrovni sníženého přízemí a mezipatra.

Parkování:

Vyhrazené parkovací stání pro osoby s omezenou schopností pohybu není k dispozici.

Poznámky:

Mapováno 10/2017

Galerie:
ÚMČ Praha - Kolovraty   ÚMČ Praha - Kolovraty   ÚMČ Praha - Kolovraty   ÚMČ Praha - Kolovraty   ÚMČ Praha - Kolovraty
Mapa