ikona objektyOBJEKTY

služby, kultura, zdravotnictví ...

ikona dopravaDOPRAVA

individuální a hromadná

ikona zelenZELEŇ

zahrady, parky,
stezky

ikona mapaMAPA

systém zobrazení objektů na mapě

CZ / EN

Česká správa sociálního zabezpečení (Klientské centrum Praha 5)

Částečně přístupný
Kontakty

Křížová 1292/25
Praha 5

telefon +420 800050248


Přístupnost objektů
Obtížný povrch NE Obtížný sklon NE Bezbariérový vstup hlavním vchodem ANO Bezbariérový vstup bočním vchodem NE Schody ANO Točité schodiště NE Výtah běžný ANO Plošina nebo výtah jen pro osoby s omezenou schopností pohybu ANO Ližiny nebo rampa ANO Úzké dveře nebo průjezdy ANO Přístupná toaleta ANO Částečně přístupná toaleta NE Nepřístupná toaleta ANO

Vstup:

Přístupový chodník tvoří rovná betonová dlažba. Před vstupem je schodiště (+10 schodů), vedle nějž je umístěná svislá zdvihací plošina (nosnost neuvedena; dvířka šířka 92 cm; rozměry přepravní plochy šířka 92 cm, hloubka 140 cm) se zvonkovou signalizací (výška 120 cm). Manipulační plocha na spodní i horní podestě je dostatečná. Na spodní podestě je u vstupu na plošinu betonový nájezd (sklon 13 %, délka 70 cm).

Dvoukřídlé dveře (hlavní křídlo šířka 82 cm, vedlejší křídlo šířka 47 cm) se zvonkovou signalizací (výška 138 cm) se otevírají mechanicky směrem ven.

Interiér:

Ve zvýšeném přízemí se nachází podatelna (dveře šířka 80 cm), klientské centrum je v 1. patře, které je přístupné výtahem (viz Výtah). Dveře do haly klientského centra jsou dvoukřídlé (šířka 2x 70 cm), za vstupem je vyvolávací systém (nejvyšší prvek výška 110 cm). Dveře jednacích kójí jsou jednokřídlé (šířka 80 cm) a otevírají se mechanicky směrem ven do haly. Manipulační prostor v celém interiéru je dostatečný.

Výtah:

Výtah (automaticky otevírané dveře šířka 90 cm; kabina šířka 110 cm, hloubka 140 cm) spojuje zvýšené přízemí a 1. patro. Manipulační prostor před výtahem je dostatečný. Kabina je vybavena sklopným sedátkem, madlem a zrcadlem (spodní hrana výška 120 cm) na čelní stěně. Ovladač na nástupních místech je ve výšce max. 114 cm, maximální výška ovladačů uvnitř kabiny je 129 cm.

WC:

Přístupná toaleta (dveře šířka 80 cm; kabina šířka 160 cm, hloubka 176 cm) se nachází v hale klientského centra v 1. patře. Označené jednokřídlé dveře do WC se otevírají mechanicky směrem ven. Přístup k míse z pohledu od vstupu do kabiny je zprava. Prostor pro vozík vedle WC mísy je dostatečný (šířka 80 cm). Toaletní mísa je vybavena jedním sklopným a jedním pevným madlem.

Parkování:

U objektu je jedno vyhrazené parkovací stání.

Poznámky:

Mapováno 4/2023.

Galerie:
Česká správa sociálního zabezpečení (Klientské centrum Praha...   Česká správa sociálního zabezpečení (Klientské centrum Praha...   Česká správa sociálního zabezpečení (Klientské centrum Praha...   Česká správa sociálního zabezpečení (Klientské centrum Praha...   Česká správa sociálního zabezpečení (Klientské centrum Praha...   Česká správa sociálního zabezpečení (Klientské centrum Praha...
Mapa