ikona objektyOBJEKTY

služby, kultura, zdravotnictví ...

ikona dopravaDOPRAVA

individuální a hromadná

ikona zelenZELEŇ

zahrady, parky,
stezky

ikona mapaMAPA

systém zobrazení objektů na mapě

CZ / EN

Česká spořitelna

Nepřístupný
Kontakty

Mírové náměstí 53
Louny

telefon +420 956732300


email  Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.
WEB 

Přístupnost objektů
Obtížný povrch NE Obtížný sklon NE Bezbariérový vstup hlavním vchodem NE Bezbariérový vstup bočním vchodem NE Schody ANO Točité schodiště NE Výtah běžný NE Plošina nebo výtah jen pro osoby s omezenou schopností pohybu NE Ližiny nebo rampa ANO Úzké dveře nebo průjezdy ANO Přístupná toaleta ANO Částečně přístupná toaleta NE Nepřístupná toaleta NE

Vstup:

Před vstupem na pobočku je krátké schodiště (+4 schody), které je nedostatečně kompenzováno kovovými ližinami (sklon 50 %). Zvonková signalizace není k dispozici. Dvoukřídlé vstupní dveře (šířka 2x 78 cm) se otevírají mechanicky směrem dovnitř. Ve vstupní hale se nachází bankomat a platbomat (nejvýše umístěné tlačítko výška 134 cm, otvor pro platební kartu výška 103 cm, otvor pro výdej účtenek a složenku výška 93 cm). Dále do klientské haly vedou trvale otevřené dveře. Šířka průjezdu je dostatečná.

Interiér:

Manipulační prostor v interiéru je dostatečný. Pult hlavní přepážky i pokladny je ve výšce 105 cm. K dispozici jsou jednací místnosti přístupné jednokřídlými dveřmi (šířka 82 cm) se stoly s možností podjezdu (výška 72 cm).

Výtah:

Výtah není k dispozici.

WC:

Přístupná toaleta (dveře šířka 90 cm; kabina šířka 245 cm, hloubka 210 cm) je samostatná a nachází se v přízemí v klientské hale. Jednokřídlé dveře do WC se otevírají mechanicky směrem ven. Přístup k míse z pohledu od vstupu do kabiny je zprava. Prostor pro vozík vedle WC mísy je dostatečný (šířka 100 cm). Toaletní mísa je vybavena jedním sklopným a jedním pevným madlem. V době mapování (11/2019) bylo rozbité splachování.

Parkování:

Vyhrazené parkovací stání není k dispozici.

Poznámky:

Mapováno 10/2019

Mapa