ikona objektyOBJEKTY

služby, kultura, zdravotnictví ...

ikona dopravaDOPRAVA

individuální a hromadná

ikona zelenZELEŇ

zahrady, parky,
stezky

ikona mapaMAPA

systém zobrazení objektů na mapě

CZ / EN

Česká spořitelna

Částečně přístupný
Kontakty

náměstí Míru 47/9
Mladá Boleslav

telefon +420 956726000


email  Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.
WEB 

Přístupnost objektů
Obtížný povrch NE Obtížný sklon NE Bezbariérový vstup hlavním vchodem ANO Bezbariérový vstup bočním vchodem NE Schody ANO Točité schodiště NE Výtah běžný NE Plošina nebo výtah jen pro osoby s omezenou schopností pohybu ANO Ližiny nebo rampa ANO Úzké dveře nebo průjezdy NE Přístupná toaleta ANO Částečně přístupná toaleta NE Nepřístupná toaleta NE

Vstup:

Dvoukřídlé dveře hlavního vstupu do pobočky se otevírají automaticky do stran. Šířka průjezdu je dostatečná. Následuje zádveří s přístupem do samostatné místnosti otevřeným průchodem (šířka 93 cm) s výběrovým bankomatem. Místnost je také přístupná z ulice jednokřídlými dveřmi (šířka 80 cm) s čtečkou na kartu (výška 140 cm). Ze zádveří pokračují +3 schody, které překonává trojramenná zalomená rampa (1. úsek sklon 12,5 %, šířka 128 cm, délka 107 cm; 2. úsek sklon 16 %, šířka 120 cm, délka 107 cm; 3. úsek sklon 12 %, šířka 130 cm, délka 107 cm). Nad rampou se nachází bankomat určený pro vklady a výběry a platbomat (nejvýše umístěné tlačítko výška 119 cm, otvor pro platební kartu výška 105 cm, otvor pro výdej účtenek výška 98 cm, otvor pro složenku výška 81 cm). Do klientské haly pokračuje dalších +5 schodů, které překonává šikmá schodišťová plošina (rozměry přepravní plochy šířka 80 cm, hloubka 125 cm; nosnost 225 kg).

Interiér:

Manipulační prostor v interiéru je dostatečný. Všechny průchody jsou širší než 80 cm. Pult hlavní přepážky je ve výšce 76 cm s možností podjezdu (výška 69 cm). Pult pokladny je ve výšce 106 cm. K dispozici jsou jednací místnosti s přístupem jednokřídlými dveřmi (šířka 81 cm) vybavené stoly s možností podjezdu (výška 70 cm).

Výtah:

Výtah není k dispozici.

WC:

Přístupná toaleta (dveře šířka 80 cm; kabina šířka 191 cm, hloubka 197 cm) se nachází v klientské hale. Jednokřídlé dveře do WC se otevírají mechanicky směrem ven. Přístup k míse z pohledu od vstupu do kabiny je zleva. Prostor pro vozík vedle WC mísy je dostatečný (šířka 110 cm). Toaletní mísa je vybavena dvěma sklopnými madly.

Parkování:

Vyhrazené parkovací stání se nachází na parkovišti cca 50 m od vstupu do pobočky.

Poznámky:

Mapováno 3/2020

Mapa