ikona objektyOBJEKTY

služby, kultura, zdravotnictví ...

ikona dopravaDOPRAVA

individuální a hromadná

ikona zelenZELEŇ

zahrady, parky,
stezky

ikona mapaMAPA

systém zobrazení objektů na mapě

CZ / EN

Česká spořitelna

Částečně přístupný
Kontakty

tř. J. P. Koubka 10
Blatná

telefon +420 956744460


email  Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.
WEB 

Přístupnost objektů
Obtížný povrch NE Obtížný sklon NE Bezbariérový vstup hlavním vchodem ANO Bezbariérový vstup bočním vchodem NE Schody ANO Točité schodiště NE Výtah běžný NE Plošina nebo výtah jen pro osoby s omezenou schopností pohybu ANO Ližiny nebo rampa NE Úzké dveře nebo průjezdy NE Přístupná toaleta NE Částečně přístupná toaleta NE Nepřístupná toaleta NE

Vstup:

Před vstupem na pobočku je schodiště (+5 schodů), které lze překonat šikmou schodišťovou plošinou (nosnost 225 kg; rozměry přepravní plochy šířka 90 cm, hloubka 120 cm). K dispozici je zvonková signalizace (výška 71 cm) pro přivolání personálu pobočky. Jednokřídlé vstupní dveře (šířka 86 cm) se otevírají mechanicky směrem dovnitř. K dispozici je čtečka (výška 135 cm) pro přístup do samoobslužné zóny. V samoobslužné zóně se nachází bankomat a platbomat (nejvýše umístěné tlačítko výška 119 cm, otvor pro platební kartu výška 105 cm, otvor pro výdej účtenek výška 98 cm, otvor pro složenku výška 81 cm). Dále do interiéru pobočky pokračují jednokřídlé dveře (šířka 86 cm), otevírají se mechanicky směrem do zádveří.

Interiér:

Manipulační prostor v interiéru je dostatečný. Všechny průchody jsou širší než 80 cm. Pult přepážky je ve výšce 75 cm s částečnou možností podjezdu (výška 70 cm). K dispozici jsou jednací místnosti přístupné jednokřídlými dveřmi (šířka 80 cm) vybavené stoly s možností podjezdu (výška 70 cm). Pokladna není k dispozici, pobočka je bezhotovostní.

Výtah:

Výtah není k dispozici.

WC:

Přístupná ani částečně přístupná toaleta není k dispozici.

Parkování:

U objektu je jedno vyhrazené parkovací stání, nachází se na parkovišti před obchodním domem COOP.

Poznámky:

Mapováno 3/2020

Mapa