ikona objektyOBJEKTY

služby, kultura, zdravotnictví ...

ikona dopravaDOPRAVA

individuální a hromadná

ikona zelenZELEŇ

zahrady, parky,
stezky

ikona mapaMAPA

systém zobrazení objektů na mapě

CZ / EN

Česká spořitelna

Částečně přístupný
Kontakty

Hlavní třída 235/104
Mariánské Lázně

telefon +420 956748300


email  Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.
WEB 

Přístupnost objektů
Obtížný povrch NE Obtížný sklon ANO Bezbariérový vstup hlavním vchodem ANO Bezbariérový vstup bočním vchodem NE Schody NE Točité schodiště NE Výtah běžný NE Plošina nebo výtah jen pro osoby s omezenou schopností pohybu NE Ližiny nebo rampa ANO Úzké dveře nebo průjezdy NE Přístupná toaleta NE Částečně přístupná toaleta NE Nepřístupná toaleta NE

Vstup:

Přístupová komunikace k pobočce je v podélném sklonu (až 7 %). Před vstupem do pobočky je krátký vyrovnávací nájezd (sklon 16 %). Vstupní dveře do pobočky jsou dvoukřídlé a otevírají se automaticky do stran. K dispozici je čtečka (výška 130 cm) na přístup do samoobslužné zóny. Převýšení za dveřmi překonává dvouramenná zlomená rampa (1. úsek sklon 15 %, šířka 126 cm, délka 254 cm; 2. úsek sklon 10,5 %, šířka 116 cm, délka 372 cm) opatřená oboustranným madlem (výška 100 cm). Nad rampou se nachází samoobslužná zóna s bankomatem a platbomatem (nejvýše umístěné tlačítko výška 119 cm, otvor pro platební kartu výška 105 cm, otvor pro výdej účtenek výška 98 cm, otvor pro složenku výška 81 cm). Dále do interiéru vedou jednokřídlé dveře (šířka 87 cm).

Interiér:

Manipulační prostor v interiéru je dostatečný. Všechny průchody jsou širší než 80 cm. K dispozici jsou stolky pro jednání s klienty s možností podjezdu (výška 71 cm) a jednací místnosti s přístupem jednokřídlými dveřmi (šířka 90 cm) vybavené stoly s možností podjezdu (výška 70 cm). Pokladna není k dispozici, pobočka je bezhotovostní.

Výtah:

Výtah není k dispozici. Převýšení u vstupu překonává bezbariérová rampa.

WC:

Přístupná ani částečně přístupná toaleta není k dispozici.

Parkování:

Vyhrazené parkovací stání není k dispozici.

Poznámky:

Součástí pobočky je jeden bankomat umístěný v samoobslužné zóně (viz Bankomaty).

Mapováno 8/2020.

Mapa