ikona objektyOBJEKTY

služby, kultura, zdravotnictví ...

ikona dopravaDOPRAVA

individuální a hromadná

ikona zelenZELEŇ

zahrady, parky,
stezky

ikona mapaMAPA

systém zobrazení objektů na mapě

CZ / EN

Česká spořitelna

Přístupný
Kontakty

Náměstí Přemyslovců 14/11
Nymburk

telefon +420 956726240


email  Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.
WEB 

Přístupnost objektů
Obtížný povrch ANO Obtížný sklon NE Bezbariérový vstup hlavním vchodem NE Bezbariérový vstup bočním vchodem NE Schody ANO Točité schodiště ANO Výtah běžný ANO Plošina nebo výtah jen pro osoby s omezenou schopností pohybu NE Ližiny nebo rampa NE Úzké dveře nebo průjezdy NE Přístupná toaleta NE Částečně přístupná toaleta ANO Nepřístupná toaleta NE

Vstup:

Povrch komunikace před objektem tvoří hrubá dlažba. Dvoukřídlé vstupní dveře se otevírají automaticky do stran. Šířka průjezdu je dostatečná. K dispozici je čtečka (výška 118 cm) pro přístup do samoobslužné zóny. V samoobslužné zóně se nachází dva bankomaty a platbomat (nejvýše umístěné tlačítko výška 119 cm, otvor pro platební kartu výška 105 cm, otvor pro výdej účtenek výška 98 cm, otvor pro složenku výška 81 cm). Dále do interiéru vedou totožné dveře.

Interiér:

Manipulační prostor v interiéru je dostatečný. Všechny průchody jsou širší než 80 cm. Pult hlavní přepážky je ve výšce 76 cm s možností podjezdu (výška 69 cm). Pult pokladny je ve výšce 107 cm. K dispozici je jednací místnost přístupná jednokřídlými dveřmi (šířka 90 cm). V prvním patře, které je přístupné osobním výtahem, se nachází další jednací místnosti a částečně přístupná toaleta.

Výtah:

Výtah spojuje přízemí a 1. patro. Manipulační prostor před výtahem je dostatečný. Dveře výtahu jsou automatické (šířka 80 cm). Klec (šířka 110 cm, hloubka 140 cm) je vybavena madlem a zrcadlem na čelní stěně. Sklopné sedátko chybí. Ovladač na nástupních místech je ve výšce max. 132 cm, maximální výška ovladačů uvnitř klece je 135 cm.

WC:

Částečně přístupná toaleta (dveře šířka 80 cm; kabina šířka 144 - 174 cm, hloubka 198 cm) je samostatná a nachází se v prvním patře. Jednokřídlé dveře do WC se otevírají mechanicky směrem ven. Přístup k míse z pohledu od vstupu do kabiny je zprava. Prostor pro vozík vedle WC mísy je omezený (šířka 77 cm). Toaletní mísa je vybavena dvěma sklopnými madly.

Parkování:

Na přilehlém parkovišti se nachází 3 vyhrazená parkovací stání, u přechodu pro chodce však chybí vhodný nájezd.

Poznámky:

Součástí pobočky jsou dva bankomaty umístěné v samoobslužné zóně pobočky (viz Bankomaty).

Mapováno 8/2020.

Mapa