ikona objektyOBJEKTY

služby, kultura, zdravotnictví ...

ikona dopravaDOPRAVA

individuální a hromadná

ikona zelenZELEŇ

zahrady, parky,
stezky

ikona mapaMAPA

systém zobrazení objektů na mapě

CZ / EN

Česká spořitelna

Přístupný
Kontakty

Markova 47/3
Karviná

telefon +420 956760250


email  Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.
WEB 

Přístupnost objektů
Obtížný povrch NE Obtížný sklon NE Bezbariérový vstup hlavním vchodem ANO Bezbariérový vstup bočním vchodem NE Schody ANO Točité schodiště NE Výtah běžný ANO Plošina nebo výtah jen pro osoby s omezenou schopností pohybu NE Ližiny nebo rampa ANO Úzké dveře nebo průjezdy NE Přístupná toaleta ANO Částečně přístupná toaleta NE Nepřístupná toaleta NE

Vstup:

Schodiště (+3 schody) před vstupem překonává přímá rampa (sklon 11,5 %, šířka 110 cm, délka 247 cm) opatřená oboustranným madlem. Dvoukřídlé dveře hlavního vstupu do pobočky se otevírají automaticky do stran. Šířka průjezdu je dostatečná. Za vstupem se nachází samoobslužná zóna s bankomatem a platbomatem. Dále do zvýšeného přízemí klientské haly pokračují +3 schody, které překonává přímá rampa (sklon 7,5 %, šířka 386 cm, délka 710 cm) opatřená jednostranným madlem.

Interiér:

Manipulační prostor v interiéru je dostatečný. Všechny průjezdy jsou širší než 80 cm. Pult bezhotovostní přepážky je ve výšce 73 cm s možností podjezdu (výška 70 cm). Pult pokladny je ve výšce 106 cm. Přízemí a první patro propojuje osobní výtah. V prvním patře se nachází jednací místnosti (dveře šířka 87 cm) a přístupná toaleta pro osoby s omezenou schopností pohybu.

Výtah:

Výtah v klientské hale spojuje přízemí a 1. patro. Manipulační prostor před výtahem je dostatečný. Dveře výtahu jsou automatické (šířka 80 cm). Klec (šířka 100 cm, hloubka 131 cm) je vybavena madlem na čelní a boční stěně. Sklopné sedátko je k dispozici. Zrcadlo v kleci chybí. Ovladač na nástupních místech je ve výšce max. 112 cm, maximální výška ovladačů uvnitř klece je 120 cm.

WC:

Přístupná toaleta (dveře šířka 81 cm; kabina šířka 168 cm, hloubka 181 cm) je samostatná a nachází se v prvním patře. Kabina je uzamčená. Jednokřídlé dveře do WC se otevírají mechanicky směrem ven. Přístup k míse z pohledu od vstupu do kabiny je zprava. Prostor pro vozík vedle WC mísy je dostatečný. Toaletní mísa je vybavena jedním pevným a jedním sklopným madlem.

Parkování:

Asi 20 m od pobočky se nachází dvě vyhrazená parkovací stání.

Poznámky:

Součástí pobočky jsou dva bankomaty, jeden je umístěný v samoobslužné zóně pobočky a jeden ve zdi před pobočkou (viz Bankomaty).

Mapováno 10/2021

Mapa