ikona objektyOBJEKTY

služby, kultura, zdravotnictví ...

ikona dopravaDOPRAVA

individuální a hromadná

ikona zelenZELEŇ

zahrady, parky,
stezky

ikona mapaMAPA

systém zobrazení objektů na mapě

CZ / EN

Česká spořitelna

Přístupný
Kontakty

nám. Svobody 1142
Třinec

telefon +420 956760400


email  Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.
WEB 

Přístupnost objektů
Obtížný povrch NE Obtížný sklon NE Bezbariérový vstup hlavním vchodem ANO Bezbariérový vstup bočním vchodem NE Schody ANO Točité schodiště NE Výtah běžný NE Plošina nebo výtah jen pro osoby s omezenou schopností pohybu NE Ližiny nebo rampa NE Úzké dveře nebo průjezdy NE Přístupná toaleta ANO Částečně přístupná toaleta NE Nepřístupná toaleta NE

Vstup:

Dvoukřídlé dveře hlavního vstupu se otevírají automaticky do stran. Šířka průjezdu je dostatečná. K dispozici je čtečka (výška 129 cm) na kartu pro přístup do samoobslužné zóny, ve které se nachází tři bankomaty a platbomat (nejvýše umístěné tlačítko výška 119 cm, otvor pro platební kartu výška 105 cm, otvor pro výdej účtenek výška 98 cm, otvor pro složenku výška 81 cm). Dále do klientské haly pobočky pokračují dvoukřídlé dveře (hlavní křídlo šířka 88 cm, vedlejší křídlo šířka 55 cm), otevírají se mechanicky směrem do samoobslužné zóny.

Interiér:

Manipulační prostor v interiéru je dostatečný. Všechny průchody jsou širší než 80 cm. Pult hlavní přepážky je ve výšce 76 cm s možností podjezdu (výška 69 cm). K dispozici je jednací místnost přístupná jednokřídlými dveřmi (šířka 85 cm) a další stoly pro jednání s klienty. Pult pokladny je ve výšce 109 cm. V nepřístupném prvním patře se nachází pracoviště specialistů. Přístup do prvního patra je pouze schodištěm. Veškeré operace lze vyřídit v přízemí.

Výtah:

Výtah není k dispozici.

WC:

Přístupná toaleta (dveře šířka 90 cm; kabina šířka 192 cm, hloubka 230 cm) je samostatná a nachází se v přízemí. Jednokřídlé dveře do WC se otevírají mechanicky směrem ven. Přístup k míse z pohledu od vstupu do kabiny je zprava. Prostor pro vozík vedle WC mísy je dostatečný (šířka 82 cm). Toaletní mísa je vybavena dvěma sklopnými madly.

Parkování:

Na přilehlém parkovišti se nachází 6 vyhrazených parkovacích stání.

Poznámky:

Součástí pobočky jsou tři bankomaty umístěné v samoobslužné zóně pobočky (viz Bankomaty).

Mapováno 10/2021

Mapa