ikona objektyOBJEKTY

služby, kultura, zdravotnictví ...

ikona dopravaDOPRAVA

individuální a hromadná

ikona zelenZELEŇ

zahrady, parky,
stezky

ikona mapaMAPA

systém zobrazení objektů na mapě

CZ / EN

Česká spořitelna

Částečně přístupný
Kontakty

Mírové nám. 87
Ústí nad Orlicí

telefon +420 956740710


email  Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.
WEB 

Přístupnost objektů
Obtížný povrch ANO Obtížný sklon ANO Bezbariérový vstup hlavním vchodem ANO Bezbariérový vstup bočním vchodem NE Schody ANO Točité schodiště NE Výtah běžný ANO Plošina nebo výtah jen pro osoby s omezenou schopností pohybu ANO Ližiny nebo rampa NE Úzké dveře nebo průjezdy NE Přístupná toaleta NE Částečně přístupná toaleta ANO Nepřístupná toaleta NE

Vstup:

Vstup do pobočky ČS tvoří dvoukřídlé dveře (hlavní křídlo šířka 82 cm, vedlejší křídlo šířka 50 cm), otevírají se mechanicky směrem dovnitř. Zvonková signalizace (výška 110 cm) je k dispozici vlevo. Schodiště (+14 schodů) v zádveří překonává uzamčená šikmá schodišťová plošina (nosnost 225 kg; rozměry přepravní plochy šířka 90 cm, hloubka 125 cm). Dále do interiéru vedou dvoukřídlé dveře (šířka 2x 82 cm), otevírají se mechanicky směrem do zádveří.

Interiér:

Prostory ČS se nachází ve zvýšeném přízemí, prvním a druhém patře. Jednotlivá patra mezi sebou propojuje osobní výtah. Manipulační prostor v interiéru je dostatečný. Ve zvýšeném přízemí se nachází klientská hala s hlavní přepážkou (výška 76 cm) s možností podjezdu (výška 68 cm). Pult pokladny je ve výšce 77 cm s možností podjezdu (výška 70 cm). K dispozici jsou jednací místnosti s jednokřídlými dveřmi (šířka 83 cm) a platbomat (nejvýše umístěné tlačítko výška 119 cm, otvor pro platební kartu výška 105 cm, otvor pro výdej účtenek výška 98 cm, otvor pro složenku výška 81 cm). V prvním a druhém patře se nachází pracoviště specialistů (osobní a firemní bankéři, hypotéční poradci). K dispozici jsou jednací místnosti s jednokřídlými dveřmi (šířka 88 cm).

Výtah:

Výtah propojuje zvýšené přízemí, první a druhé patro. Manipulační prostor před výtahem je dostatečný. Dveře výtahu jsou automatické (šířka 80 cm). Klec (šířka 107 cm, hloubka 137 cm) je vybavena madlem na čelní stěně. Sklopné sedátko je k dispozici. Zrcadlo v kleci chybí. Ovladač na nástupních místech je ve výšce max. 100 cm, maximální výška ovladačů uvnitř klece je 121 cm.

WC:

Částečně přístupná toaleta (dveře šířka 75 cm; kabina šířka 200 cm, hloubka 166 cm) je samostatná a nachází se ve druhém patře. Jednokřídlé dveře do WC se otevírají mechanicky směrem ven. Přístup k míse z pohledu od vstupu do kabiny je zprava. Prostor pro vozík vedle WC mísy je dostatečný (šířka 136 cm). Toaletní mísa je vybavena jedním pevným a jedním sklopným madlem.

Parkování:

U objektu jsou tři vyhrazená parkovací stání. Nachází se na náměstí cca 20 m od pobočky.

Poznámky:

Součástí pobočky je jeden bankomat umístěný ve zdi cca 10 m od pobočky (viz Bankomaty).

Mapováno 10/2021

Mapa