ikona objektyOBJEKTY

služby, kultura, zdravotnictví ...

ikona dopravaDOPRAVA

individuální a hromadná

ikona zelenZELEŇ

zahrady, parky,
stezky

ikona mapaMAPA

systém zobrazení objektů na mapě

CZ / EN

Česká spořitelna

Přístupný
Kontakty

Mírové náměstí 2/5
Ústí nad Labem

telefon +420 956732000


email  Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.
WEB 

Přístupnost objektů
Obtížný povrch ANO Obtížný sklon NE Bezbariérový vstup hlavním vchodem NE Bezbariérový vstup bočním vchodem ANO Schody ANO Točité schodiště NE Výtah běžný NE Plošina nebo výtah jen pro osoby s omezenou schopností pohybu NE Ližiny nebo rampa ANO Úzké dveře nebo průjezdy NE Přístupná toaleta ANO Částečně přístupná toaleta NE Nepřístupná toaleta NE

Vstup:

Povrch komunikace na náměstí před pobočkou tvoří kombinace kvalitní a velmi hrubé dlažby. Před hlavním vstupem do budovy je schodiště (+8, +1 schod), následuje bankomat a další +3 schody do klientské haly pobočky. Vedlejší upravený vstup se nachází na druhé straně budovy v ulici Dlouhá. Schodiště (+6 schodů) překonává přímá rampa (sklon 7 %, šířka 110 cm, délka 900 cm). Dvoukřídlé dveře vedlejšího vstupu (hlavní křídlo šířka 82 cm, vedlejší křídlo šířka 77 cm) se otevírají mechanicky směrem dovnitř. K dispozici je čtečka na kartu (výška 128 cm) pro přístup do druhé samoobslužné zóny s dalším bankomatem a platbomatem (nejvýše umístěné tlačítko výška 134 cm, otvor pro platební kartu výška 103 cm, otvor pro výdej účtenek a složenku výška 93 cm). Dále pokračují dvoukřídlé dveře (hlavní křídlo šířka 91 cm, vedlejší křídlo šířka 72 cm), které se otevírají mechanicky směrem do samoobslužné zóny. Za dveřmi následuje přímá rampa (sklon 12 %, šířka 165 cm, délka 300 cm) do klientské haly pobočky.

Interiér:

Manipulační prostor v interiéru je dostatečný. Všechny průchody jsou širší než 80 cm. Pult hlavní přepážky je ve výšce 76 cm s možností podjezdu (výška 68 cm). Pult pokladny je ve výšce 112 cm. K dispozici je jednací místnost přístupná jednokřídlými dveřmi (šířka 80 cm).

Výtah:

Výtah není k dispozici, všechny prostory pobočky se nachází v úrovni zvýšeného přízemí.

WC:

Přístupná toaleta (dveře šířka 80 cm; kabina šířka 219 cm, hloubka 205 cm) je samostatná a navazuje na klientskou halu. Jednokřídlé dveře do WC se otevírají mechanicky směrem ven. Přístup k míse z pohledu od vstupu do kabiny je zprava. Prostor pro vozík vedle WC mísy je dostatečný (šířka 146 cm). Toaletní mísa je vybavena jedním pevným a jedním sklopným madlem.

Parkování:

U vedlejšího vstupu se nachází jedno vyhrazené parkovací stání, které má však rozměry běžného stání.

Poznámky:

Součástí pobočky jsou dva bankomaty umístěné v samoobslužné zóně pobočky (viz Bankomaty).

Mapováno 10/2021

Mapa