ikona objektyOBJEKTY

služby, kultura, zdravotnictví ...

ikona dopravaDOPRAVA

individuální a hromadná

ikona zelenZELEŇ

zahrady, parky,
stezky

ikona mapaMAPA

systém zobrazení objektů na mapě

CZ / EN

Česká spořitelna

Přístupný
Kontakty

Politických vězňů 1940
Beroun

telefon +420 956724100


email  Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.
WEB 

Přístupnost objektů
Obtížný povrch NE Obtížný sklon NE Bezbariérový vstup hlavním vchodem ANO Bezbariérový vstup bočním vchodem ANO Schody ANO Točité schodiště NE Výtah běžný ANO Plošina nebo výtah jen pro osoby s omezenou schopností pohybu NE Ližiny nebo rampa ANO Úzké dveře nebo průjezdy ANO Přístupná toaleta NE Částečně přístupná toaleta NE Nepřístupná toaleta NE

Vstup:

Před vstupem do pobočky se nachází + 4 schody, kompenzované přímou rampou (sklon 11 %, šířka 252 cm, délka 275 cm), opatřenou jednostranným madlem (výška 97 cm). Hlavní vstupní dveře jsou dvoukřídlé (hlavní křídlo šířka 64 cm, vedlejší křídlo šířka 65 cm) a otevírají se mechanicky směrem ven. Z prostorného zádveří (šířka 623 cm, hloubka 321 cm) vedou do interiéru pobočky další totožné dveře, které se otevírají mechanicky směrem do zádveří. Za dveřmi se nachází schodiště (+ 10 schodů) spojující vstupní část s interiérem pobočky. Vedlejší upravený vstup z ulice se nachází cca 3 m vedle hlavního. Je tvořen jednokřídlými dveřmi (šířka 93 cm), které se otevírají mechanicky směrem ven. Za dveřmi je k dispozici osobní výtah, kompenzující schodiště ve vstupní části.

Interiér:

Manipulační prostor v interiéru je dostatečný. Ve vstupní části pod schody se nachází sběrný box (stolek výška 89 cm, otvor pro vhazování formulářů výška 99 cm), platbomat (nejvýše umístěné tlačítko výška 119 cm, otvor pro platební kartu výška 105 cm, otvor pro výdej účtenek výška 98 cm, otvor pro složenku výška 81 cm) a vyvolávací systém, nejvyšší ovládací prvek je ve výšce 119 cm. Součástí vyvolávacího systému je tlačítko pro přednostní obsloužení osob se zdravotním postižením označené symbolem vozíčkáře. Pult bezhotovostní přepážky (stolku) je ve výšce 75 cm s podjezdem (výška 72 cm). Pult pokladny je ve výšce 108 cm bez možnosti podjezdu. Součástí vybavení pobočky jsou mobilní židle a stoly (výška 74 cm, podjezd výška 72 cm).

Výtah:

Výtah (automaticky otevírané dveře šířka 80 cm; průchozí klec šířka 112 cm, hloubka 166 cm) se nachází za dveřmi vedlejšího upraveného vstupu do pobočky a spojuje přízemí až 2. patro. Manipulační prostor před výtahem je dostatečný. Klec není vybavena madly ani zrcadlem. Sklopné sedátko není k dispozici. Ovladač na nástupních místech je ve výšce max. 108 cm, maximální výška ovladačů uvnitř klece je 134 cm.

WC:

V pobočce není přístupná ani částečně přístupná toaleta.

Parkování:

U objektu je 1 vyhrazené parkovací místo. Nachází se na parkovišti u vstupu.

Mapa