ikona objektyOBJEKTY

služby, kultura, zdravotnictví ...

ikona dopravaDOPRAVA

individuální a hromadná

ikona zelenZELEŇ

zahrady, parky,
stezky

ikona mapaMAPA

systém zobrazení objektů na mapě

CZ / EN

Česká spořitelna

Částečně přístupný
Kontakty

Stankovského 1650
Čelákovice

telefon +420 956728220


email  Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.
WEB 

Přístupnost objektů
Obtížný povrch NE Obtížný sklon ANO Bezbariérový vstup hlavním vchodem ANO Bezbariérový vstup bočním vchodem NE Schody ANO Točité schodiště NE Výtah běžný ANO Plošina nebo výtah jen pro osoby s omezenou schopností pohybu NE Ližiny nebo rampa NE Úzké dveře nebo průjezdy ANO Přístupná toaleta NE Částečně přístupná toaleta NE Nepřístupná toaleta NE

Vstup:

Pobočka ČS je součástí budovy Městského úřadu a nachází se v 1. patře. Přístup k objektu je možný ze dvou stran. Ze směru od náměstí 5. května stoupá komunikace (sklon až 8 %), ze směru z ulice Stankovského je přístup bez převýšení. Vstupní dveře do přízemí objektu jsou dvoukřídlé (hlavní křídlo šířka 90 cm, vedlejší křídlo šířka 35 cm) a otevírají se mechanicky směrem ven. Schodiště (+ 12, + 12 schodů) do 1. patra kompenzuje osobní výtah. Pobočka je přístupná přes ochoz, na který vedou dvoukřídlé dveře (hlavní křídlo šířka 90 cm, vedlejší křídlo šířka 35 cm), otevírají se mechanicky směrem ven. Vlastní dveře do pobočky jsou dvoukřídlé (hlavní křídlo šířka 79 cm, vedlejší křídlo šířka 84 cm) a otevírají se mechanicky směrem ven. Z prostorného zádveří (šířka 363 cm, hloubka 281 cm)  vedou do interiéru pobočky další dvoukřídlé dveře (hlavní křídlo šířka 77 cm, vedlejší křídlo šířka 83 cm), otevírají se mechanicky směrem do zádveří.

Interiér:

Manipulační prostor v interiéru je dostatečný. Vyvolávací systém je dostupný, nejvyšší ovládací prvek je ve výšce 119 cm. Součástí vyvolávacího systému je tlačítko pro přednostní obsloužení osob se zdravotním postižením označené symbolem vozíčkáře. K dispozici je sběrný box (stolek výška 90 cm, otvor pro vhazování formulářů výška 99 cm). Pult kombinované přepážky (stolku) je ve výšce 75 cm s podjezdem (výška 73 cm). Pokladna není k dispozici, pobočka je bezhotovostní. Součástí vybavení pobočky jsou mobilní židle a stoly (výška 76 cm, podjezd výška 73 cm).

Výtah:

Výtah (automaticky otevírané dveře šířka 90 cm; klec šířka 110 cm, hloubka 140 cm) spojuje přízemí a 1. patro, ve kterém se nachází pobočka ČS. Manipulační prostor před výtahem je dostatečný. Klec je vybavena madlem, (výška 92 cm) a zrcadlem na zadní stěně. Sklopné sedátko je k dispozici. Ovladač na nástupních místech je ve výšce max. 113 cm, maximální výška ovladačů uvnitř klece je 111 cm.

WC:

V pobočce není přístupná ani částečně přístupná toaleta.

Parkování:

U objektu je 1 vyhrazené parkovací místo. Nachází se na parkovišti před budovou.

Mapa