ikona objektyOBJEKTY

služby, kultura, zdravotnictví ...

ikona dopravaDOPRAVA

individuální a hromadná

ikona zelenZELEŇ

zahrady, parky,
stezky

ikona mapaMAPA

systém zobrazení objektů na mapě

CZ / EN

Česká spořitelna

Částečně přístupný
Kontakty

Mírové náměstí 14/6
Litoměřice

telefon +420 956732350


email  Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.
WEB 

Přístupnost objektů
Obtížný povrch ANO Obtížný sklon NE Bezbariérový vstup hlavním vchodem NE Bezbariérový vstup bočním vchodem ANO Schody ANO Točité schodiště NE Výtah běžný ANO Plošina nebo výtah jen pro osoby s omezenou schopností pohybu ANO Ližiny nebo rampa ANO Úzké dveře nebo průjezdy ANO Přístupná toaleta ANO Částečně přístupná toaleta NE Nepřístupná toaleta NE

Vstup:

Hlavní vstup do pobočky je bariérový (+3 schody), za dvoukřídlými vstupními dveřmi (šířka 2x 77 cm) se nachází další +2 schody (výška 16 cm, hloubka 30 cm). Následuje samoobslužná zóna se dvěma bankomaty a platbomatem (nejvýše umístěné tlačítko výška 119 cm, otvor pro platební kartu výška 105 cm, otvor pro výdej účtenek výška 98 cm, otvor pro složenku výška 81 cm). Do klientské haly ve zvýšeném přízemí vedou jednokřídlé dveře, otevírají se automaticky do strany. Šířka průjezdu je dostatečná. Vedlejší upravený vstup se nachází po levé straně budovy. Přístupovou komunikaci tvoří hrubá dlažba. Před vstupem se nachází +1 schod (výška 23 cm) se zvonkovou signalizací (výška 96 cm) umístěnou nad schodem. Po přivolání obsluhy je možné využít mobilní rampu (sklon 16 %, šířka 85 cm, délka 100 cm). Vstupní dveře jsou dvoukřídlé (šířka 2x 77 cm) a otevírají se mechanicky směrem dovnitř. Svislá plošina (nosnost 950 kg; rozměry přepravní plochy šířka 96 cm, hloubka 145 cm) kompenzuje +6 schodů v zádveří. Do interiéru pobočky vedou další jednokřídlé dveře (šířka 90 cm), otevírají se mechanicky směrem k plošině.

Interiér:

Prostory pro klienty se nachází ve zvýšeném přízemí a v 1. patře. Patra mezi sebou propojuje osobní výtah. Manipulační prostor v interiéru je dostatečný. Pult hlavní přepážky je ve výšce 57 cm s možností podjezdu (výška 69 cm). Pult pokladny je ve výšce 105 cm. K dispozici jsou místnosti pro jednání s klienty přístupné jednokřídlými dveřmi (šířka 76 cm) vybavené stolem s možností podjezdu (výška 72 cm). Hypotéční centrum a firemní bankovnictví se nachází v 1. patře. Ve 2. patře se nachází ERSTE Premier centrum. Přístup do EPC je pouze po schodech, služby lze poskytnout v jednací místnosti v 1. patře.

Výtah:

Výtah spojuje přízemí a 1. patro a je volně přístupný. Manipulační prostor před výtahem je dostatečný. Dveře výtahu jsou automatické (šířka 80 cm). Klec (šířka 100 cm, hloubka 125 cm) je vybavena madlem a zrcadlem na čelní stěně. Sklopné sedátko chybí. Ovladač na nástupních místech je ve výšce max. 104 cm, maximální výška ovladačů uvnitř klece je 124 cm.

WC:

Přístupná toaleta (dveře šířka 90 cm; kabina šířka 160 cm, hloubka 352 cm) je samostatná a nachází se v přízemí. Jednokřídlé dveře do WC se otevírají mechanicky směrem ven. Přístup k míse z pohledu od vstupu do kabiny je zprava. Prostor pro vozík vedle WC mísy je dostatečný (šířka 97 cm). Toaletní mísa je vybavena jedním pevným a jedním sklopným madlem.

Parkování:

Na náměstí před pobočkou jsou dvě vyhrazená parkovací stání.

Poznámky:

Součástí pobočky jsou 2 bankomaty umístěné v samoobslužné zóně pobočky (viz Bankomaty).

Mapováné 5/2023

Mapa