ikona objektyOBJEKTY

služby, kultura, zdravotnictví ...

ikona dopravaDOPRAVA

individuální a hromadná

ikona zelenZELEŇ

zahrady, parky,
stezky

ikona mapaMAPA

systém zobrazení objektů na mapě

CZ / EN

Česká spořitelna

Částečně přístupný
Kontakty

Náměstí Míru 37
Litvínov

telefon +420 956732370


Přístupnost objektů
Obtížný povrch ANO Obtížný sklon ANO Bezbariérový vstup hlavním vchodem NE Bezbariérový vstup bočním vchodem ANO Schody ANO Točité schodiště NE Výtah běžný NE Plošina nebo výtah jen pro osoby s omezenou schopností pohybu NE Ližiny nebo rampa NE Úzké dveře nebo průjezdy NE Přístupná toaleta NE Částečně přístupná toaleta NE Nepřístupná toaleta NE

Vstup:

Před hlavním vstupem do pobočky ze strany od náměstí se nachází schodiště (+ 10, + 9 schodů). Dveře hlavního vstupu jsou dvoukřídlé (hlavní křídlo šířka 88 cm, vedlejší křídlo šířka 90 cm) a otevírají se mechanicky směrem ven. Z prostorného zádveří (šířka 415 cm, hloubka 269 cm) vedou do vstupní haly další totožné dveře, otevírají se mechanicky směrem do zádveří. Ve vstupní hale je dostupný vyvvolávací systém, nejvyšší ovládací prvek je ve výšce 116 cm. Součástí vyvolávacího systému je tlačítko pro přednostní obsloužení osob se zdravotním postižením označené symbolem vozíčkáře. Do interiéru pobočky vedou další dvoukřídlé dveře (hlavní křídlo šířka 91 cm, vedlejší křídlo šířka 92 cm). Vedlejší, upravený vstup není vyznačen, nachází se na druhé straně budovy u kostela. Před dveřmi je krátký nájezd (sklon 9,3 %). Uzamčené jednokřídlé dveře vedlejšího vstupu (šířka 99 cm) se otevírají mechanicky směrem ven. Vlevo u dveří je zvonková signalizace (výška 100 cm) pro přivolání personálu. Dveře vedou přímo do interiéru pobočky.

Interiér:

Manipulační prostor v interiéru je dostatečný. Průchody v objektu jsou širší než 80 cm. V pobočce je k dispozici sběrný box (stolek výška 90 cm, otvor pro vhazování formulářů výška 100 cm). Pult přepážky je ve výšce 76 cm. Pokladna není k dispozici, pobočka je bezhotovostní. Součástí vybavení pobočky jsou mobilní židle a stoly (výška 72 cm).

Výtah:

Výtah není k dispozici. Celý prostor pobočky ČS se nachází ve zvýšené uliční úrovni.

WC:

V pobočce není přístupná ani částečně přístupná toaleta.

Parkování:

Vyhrazené parkovací stání není k dispozici.

Mapa