ikona objektyOBJEKTY

služby, kultura, zdravotnictví ...

ikona dopravaDOPRAVA

individuální a hromadná

ikona zelenZELEŇ

zahrady, parky,
stezky

ikona mapaMAPA

systém zobrazení objektů na mapě

CZ / EN

Česká spořitelna

Přístupný
Kontakty

Srbická 464
Teplice




Přístupnost objektů
Obtížný povrch NE Obtížný sklon NE Bezbariérový vstup hlavním vchodem ANO Bezbariérový vstup bočním vchodem NE Schody NE Točité schodiště NE Výtah běžný NE Plošina nebo výtah jen pro osoby s omezenou schopností pohybu NE Ližiny nebo rampa NE Úzké dveře nebo průjezdy NE Přístupná toaleta NE Částečně přístupná toaleta NE Nepřístupná toaleta NE

Vstup:

Pobočka ČS se nachází v přízemí obchodního centra Olympia Teplice. Vstup do OC tvoří dvoukřídlé dveře, které se otevírají automaticky do stran. Šířka průjezdu je dostatečná. Vstup do vlastní pobočky je jednokřídlými dveřmi, které se otevírají automaticky do strany. Šířka průjezdu je dostatečná. Před vstupem se nachází dva bankomaty a platbomat (nejvýše umístěné tlačítko výška 130 cm, otvor pro platební kartu výška 91 cm, otvor pro výdej účtenek a složenku výška 89 cm).

Interiér:

Manipulační prostor v interiéru je dostatečný. Pult hlavní přepážky je ve výšce 105 cm. K dispozici jsou stoly (podjezd výška 72 cm) pro jednání s klienty a jednací místnost přístupná jednokřídlými dveřmi (šířka 82 cm). Pokladna není k dispozici, pobočka je bezhotovostní.

Výtah:

Výtah není k dispozici. Všechny prostory pobočky se nachází v úrovni vstupu.

WC:

Přístupná ani částečně přístupná toaleta není k dispozici. Využít lze upravené toalety OC.

Parkování:

Na parkovišti před OC je více než 10 vyhrazených parkovacích stání.

Poznámky:

Mapováno 6/2019

Mapa