ikona objektyOBJEKTY

služby, kultura, zdravotnictví ...

ikona dopravaDOPRAVA

individuální a hromadná

ikona zelenZELEŇ

zahrady, parky,
stezky

ikona mapaMAPA

systém zobrazení objektů na mapě

CZ / EN

Česká spořitelna

Částečně přístupný
Kontakty

Želivského 5050/2
Jablonec nad Nisou

telefon +420 956734562


Přístupnost objektů
Obtížný povrch NE Obtížný sklon NE Bezbariérový vstup hlavním vchodem ANO Bezbariérový vstup bočním vchodem NE Schody NE Točité schodiště NE Výtah běžný ANO Plošina nebo výtah jen pro osoby s omezenou schopností pohybu NE Ližiny nebo rampa NE Úzké dveře nebo průjezdy NE Přístupná toaleta NE Částečně přístupná toaleta NE Nepřístupná toaleta NE

Vstup:

Pobočka ČS je součástí OC Interspar. Vstup do obchodního centra je pouze prostornými karuselovými dveřmi, boční jednokřídlé dveře (šířka 90 cm), slouží pouze jako únikový východ. V zádveří, trvale otevřeném do komunikačního prostoru OC se nachází výběrový bankomat a sběrný box (stolek výška 98 cm, otvor pro vhazování formulářů výška 89 cm). Ze zádveří do interiéru pobočky vedou dvoukřídlé dveře, které se otevírají automaticky do stran. Šířka průjezdu je dostatečná.

Interiér:

Manipulační prostor v interiéru je dostatečný. Průchody v objektu jsou širší než 80 cm. Vyvolávací systém v pobočce není. Pult hotovostní i bezhotovostní přepážky (stolku) je ve výšce 76 cm. Součástí vybavení pobočky jsou mobilní židle a stoly s nedostatečným podjezdem (výška 39 cm).

Výtah:

Výtah (automaticky otevírané dveře šířka 180 cm; klec šířka 200 cm, hloubka 290 cm) spojuje přízemí a suterén s vyhrazenými parkovacími místy. Manipulační prostor před výtahem je dostatečný. Klec je vybavena madly (výška 92 cm) a zrcadlem na boční stěně. Sklopné sedátko je k dispozici. Ovladač na nástupních místech je ve výšce max. 102 cm, maximální výška ovladačů uvnitř klece je 117 cm.

WC:

V pobočce není přístupná ani částečně přístupná toaleta.

Parkování:

U objektu je 5 vyhrazených parkovacích míst, která se nachází na parkovišti před vstupem a 5 vyhrazených míst v podzemních garážích.

Mapa