ikona objektyOBJEKTY

služby, kultura, zdravotnictví ...

ikona dopravaDOPRAVA

individuální a hromadná

ikona zelenZELEŇ

zahrady, parky,
stezky

ikona mapaMAPA

systém zobrazení objektů na mapě

CZ / EN

Česká spořitelna

Částečně přístupný
Kontakty

Krakonošovo náměstí 20
Trutnov

telefon +420 956736100


Přístupnost objektů
Obtížný povrch ANO Obtížný sklon NE Bezbariérový vstup hlavním vchodem ANO Bezbariérový vstup bočním vchodem NE Schody NE Točité schodiště NE Výtah běžný ANO Plošina nebo výtah jen pro osoby s omezenou schopností pohybu NE Ližiny nebo rampa NE Úzké dveře nebo průjezdy NE Přístupná toaleta ANO Částečně přístupná toaleta NE Nepřístupná toaleta ANO

Vstup:

Komunikace v okolí je tvořena převážně hrubší dlažbou. Dvoukřídlé vstupní dveře (hlavní křídlo šířka 83 cm, vedlejší křídlo šířka 62 cm) se otevírají mechanicky směrem ven. U vstupu je k dispozici čtečka (výška 115 cm) na kartu pro přístup do samoobslužné zóny. V zóně se nachází bankomat a platbomat (nejvýše umístěné tlačítko výška 119 cm, otvor pro platební kartu výška 105 cm, otvor pro výdej účtenek výška 98 cm, otvor pro složenku výška 81 cm). Do klientské haly vlevo vedou dvoukřídlé dveře (šířka 2x 90 cm). K výtahu je možné pokračovat rovně dvoukřídlými dveřmi (hlavní křídlo šířka 80 cm, vedlejší křídlo šířka 45 cm).

Interiér:

Prostory pro klienty se nachází v přízemí a ve druhém patře. Patra mezi sebou propojuje osobní výtah. V klientské hale v přízemí je pult hlavní přepážky ve výšce 74 cm s možností podjezdu (výška 68 cm). Pult pokladny je ve výšce 107 cm. K dispozici jsou jednací místnosti přístupné jednokřídlými dveřmi (šířka 90 cm) se stoly s možností podjezdu (výška 72 cm). Ve druhém patře se nachází bankovní specialisté. K dispozici jsou jednací místnosti přístupné jednokřídlými dveřmi (šířka 90 cm) se stoly s možností podjezdu (výška 72 cm). Ve druhém patře se nachází také upravená toaleta pro osoby s omezenou schopností pohybu.

Výtah:

Výtah spojuje přízemí a 2. patro. Manipulační prostor před výtahem je dostatečný. Dveře výtahu jsou automatické (šířka 90 cm). Klec (šířka 110 cm, hloubka 140 cm) je vybavena madlem a zrcadlem na čelní stěně. Sklopné sedátko je k dispozici. Ovladač na nástupních místech je ve výšce max. 107 cm, maximální výška ovladačů uvnitř klece je 111 cm.

WC:

Přístupná toaleta (dveře šířka 80 cm; kabina šířka 204 cm, hloubka 161 cm) je samostatná a nachází se ve 2. patře. Přístup na toaletu je přes předsíň (dveře šířka 80 cm; předsíň šířka 145 cm, hloubka 256 cm. Jednokřídlé dveře do WC se otevírají mechanicky směrem ven. Přístup k míse z pohledu od vstupu do kabiny je zleva. Prostor pro vozík vedle WC mísy je dostatečný (šířka 93 cm). Toaletní mísa je vybavena jedním sklopným a jedním pevným madlem.

Parkování:

Na náměstí před pobočkou jsou dvě vyhrazená parkovací stání.

Poznámky:

Mapováno 6/2019

Mapa