ikona objektyOBJEKTY

služby, kultura, zdravotnictví ...

ikona dopravaDOPRAVA

individuální a hromadná

ikona zelenZELEŇ

zahrady, parky,
stezky

ikona mapaMAPA

systém zobrazení objektů na mapě

CZ / EN

Česká spořitelna

Přístupný
Kontakty

Palackého náměstí 38
Kostelec nad Orlicí

telefon +420 956736260


email  Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.
WEB 

Přístupnost objektů
Obtížný povrch NE Obtížný sklon ANO Bezbariérový vstup hlavním vchodem NE Bezbariérový vstup bočním vchodem ANO Schody ANO Točité schodiště NE Výtah běžný NE Plošina nebo výtah jen pro osoby s omezenou schopností pohybu NE Ližiny nebo rampa ANO Úzké dveře nebo průjezdy ANO Přístupná toaleta NE Částečně přístupná toaleta NE Nepřístupná toaleta NE

Vstup:

Hlavní vstup do pobočky ČS je bariérový, vedlejší upravený vstup je možný přes budovu městského úřadu cca 10 metrů vpravo. Před hlavním vstupem je nejprve +1 schod (výška 11 cm), na konci přístupové cesty další +1 schod (13 cm). Dvoukřídlé dveře hlavního vstupu (šířka 2x 70 cm) se otevírají mechanicky směrem do zádveří, kde se nachází +8 schodů. Vedlejší upravený vstup tvoří jednokřídlé dveře (šířka 90 cm), otevírají se mechanicky směrem dovnitř. Ve vstupní hale je přímá rampa (sklon 8 %, šířka 240 cm, délka 373 cm) opatřená jednostranným madlem (výška 90 cm). Z chodby budovy městského úřadu vede vlevo propojovací chodba k pobočce ČS přes jednokřídlé dveře (šířka 90 cm), krátkou rampu (sklon 9,5 %, šířka 229 cm, délka 130 cm) a další dvoukřídlé dveře (hlavní křídlo šířka 80 cm, vedlejší křídlo šířka 83 cm). Do vlastní pobočky vedou další dvoukřídlé dveře (šířka 2x 98 cm), otevírají se mechanicky směrem ven z pobočky.

Interiér:

Manipulační prostor v interiéru je dostatečný. Vyvolávací systém v pobočce není. K dispozici je sběrný box (otvor pro vhazování formulářů výška 111 cm, stolek výška 80 cm). Pult přepážky (stolku) je ve výšce 74 cm s podjezdem (výška 72 cm). Pokladna není k dispozici, pobočka je bezhotovostní. Součástí vybavení pobočky jsou mobilní židle.

Výtah:

Výtah není k dispozici. Celý prostor pobočky ČS se nachází ve zvýšeném přízemí.

WC:

V pobočce není přístupná ani částečně přístupná toaleta.

Parkování:

U objektu jsou 2 vyhrazená parkovací místa. Nachází se na parkovišti 30 m od pobočky.

Mapa