ikona objektyOBJEKTY

služby, kultura, zdravotnictví ...

ikona dopravaDOPRAVA

individuální a hromadná

ikona zelenZELEŇ

zahrady, parky,
stezky

ikona mapaMAPA

systém zobrazení objektů na mapě

CZ / EN

Česká spořitelna

Přístupný
Kontakty

U Černé věže 69/1
České Budějovice

telefon +420 956744100


email  Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.
WEB 

Přístupnost objektů
Obtížný povrch NE Obtížný sklon NE Bezbariérový vstup hlavním vchodem ANO Bezbariérový vstup bočním vchodem NE Schody ANO Točité schodiště NE Výtah běžný ANO Plošina nebo výtah jen pro osoby s omezenou schopností pohybu NE Ližiny nebo rampa NE Úzké dveře nebo průjezdy NE Přístupná toaleta NE Částečně přístupná toaleta NE Nepřístupná toaleta ANO

Vstup:

Dvoukřídlé dveře hlavního vstupu se otevírají automaticky do stran. Šířka průjezdu je dostatečná. V prostorném zádveří (šířka 315 cm, hloubka 316 cm) je k dispozici výtah, který kromě hlavního schodiště do jednotlivých pater kompenzuje i schodiště (+ 8 schodů) ve vstupní hale, spojující vstupní halu se zvýšeným přízemí pobočky. Ve vstupní hale pod schody se nachází sběrný box (stolek výška 89 cm, otvor pro vhazování formulářů výška 99 cm) a platbomat (nejvýše umístěné tlačítko výška 119 cm, otvor pro platební kartu výška 105 cm, otvor pro výdej účtenek výška 98 cm, otvor pro složenku výška 81 cm). Ze vstupní haly vedou do interiéru pobočky jednokřídlé dveře (šířka 87 cm), které se otevírají automaticky do strany.

Interiér:

Manipulační prostor v interiéru je dostatečný. Průchody v objektu jsou širší než 80 cm. Vyvolávací systém je dostupný, nejvyšší ovládací prvek je ve výšce 111 cm. Součástí vyvolávacího systému je tlačítko pro přednostní obsloužení osob se zdravotním postižením označené symbolem vozíčkáře. Vedle vyvolávacího systému je informační pult (výška 118 cm. Pult přepážky i pokladny je ve výšce 115 cm. Součástí vybavení pobočky jsou pohovky a stoly (výška 75 cm). Nepřístupná toaleta se nachází ve 3. patře a je přístupná výtahem. Ve 3. patře se rovněž nachází služby ERSTE Premier. Dveře k recepci jsou jednokřídlé (šířka 82 cm) a otevírají se mechanicky směrem ven. Za dveřmi se nachází recepční pult (výška 75 cm).

Výtah:

Výtah (automaticky otevírané dveře šířka 81 cm; klec šířka 110 cm, hloubka 146 cm) spojuje přízemí až 4. patro. Manipulační prostor před výtahem je dostatečný. Klec je vybavena madly (výška 92 cm) a zrcadlem na boční stěně. Sklopné sedátko je k dispozici. Výtah je průchozí. Ovladač na nástupních místech je ve výšce max. 106 cm, maximální výška ovladačů uvnitř klece je 117 cm.

WC:

Nepřístupná toaleta (dveře šířka 90 cm; kabina šířka 149 cm, hloubka 225 cm) se nachází ve 3. patře a je uzamčená. Klíč je k dispozici u obsluhy pobočky. Jednokřídlé dveře do WC jsou označené a otevírají se mechanicky směrem dovnitř. Madlo je umístěno na vitřní straně dveří. Přístup k míse z pohledu od vstupu do kabiny je zprava. Prostor pro vozík vedle WC mísy je dostatečný (šířka 92 cm). Toaletní mísa je vybavena dvěma sklopnými madly.

Parkování:

Vyhrazené parkovací stání není k dispozici.

Mapa