ikona objektyOBJEKTY

služby, kultura, zdravotnictví ...

ikona dopravaDOPRAVA

individuální a hromadná

ikona zelenZELEŇ

zahrady, parky,
stezky

ikona mapaMAPA

systém zobrazení objektů na mapě

CZ / EN

Česká spořitelna

Částečně přístupný
Kontakty

Poštovní 8
Sušice

telefon +420 956746370


email  Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.
WEB 

Přístupnost objektů
Obtížný povrch ANO Obtížný sklon NE Bezbariérový vstup hlavním vchodem NE Bezbariérový vstup bočním vchodem ANO Schody ANO Točité schodiště NE Výtah běžný ANO Plošina nebo výtah jen pro osoby s omezenou schopností pohybu NE Ližiny nebo rampa NE Úzké dveře nebo průjezdy ANO Přístupná toaleta NE Částečně přístupná toaleta NE Nepřístupná toaleta NE

Vstup:

Hlavní vstup do pobočky je bariérový, bezbariérový přístup je možný přímo z ulice výtahem nalevo od hlavního vstupu. Před hlavním vstupem je krátké schodiště (+3, +2 schody). Zvonková signalizace není k dispozici. Dvoukřídlé dveře hlavního vstupu (šířka 2x 71 cm) se otevírají mechanicky směrem dovnitř. Ze zádveří (šířka 337 cm, hloubka 179 cm) vedou do haly trvale otevřené dvoukřídlé dveře (průjezd šířka 140 cm). V zádveří je umístěno další schodiště (+4 schody), nad kterým v chodbě ústí výtah z ulice. Dále do interiéru pobočky vedou dvoukřídlé kyvné dveře (šířka 2x 65 cm), které bývají většinou trvale otevřené.

Interiér:

Manipulační prostor v interiéru je dostatečný. Vyvolávací systém je dostupný, nejvyšší ovládací prvek je ve výšce 117 cm. Součástí vyvolávacího systému je tlačítko pro přednostní obsloužení osob se zdravotním postižením označené symbolem vozíčkáře. K dispozici je sběrný box (otvor pro vhazování formulářů výška 100 cm, stolek výška 90 cm). Pult bezhotovostní přepážky (stolku) je ve výšce 76 cm s podjezdem (výška 74 cm). Pult pokladny je ve výšce 98 cm bez možnosti podjezdu.

Výtah:

Průchozí výtah (automaticky otevírané dveře šířka 80 cm; klec šířka 107 cm, hloubka 120 cm) spojuje výškovou úroveň ulice a pobočky. Manipulační prostor před výtahem je dostatečný. Klec je vybavena madlem a sklopným sedátkem. Zrcadlo není k dispozici. Ovladač a čtečka na kartu na nástupních místech je ve výšce max. 115 cm, maximální výška ovladačů uvnitř klece je 104 cm.

WC:

V pobočce není přístupná ani částečně přístupná toaleta.

Parkování:

Zhruba 50 m od objektu jsou 2 vyhrazená parkovací místa.

Mapa