ikona objektyOBJEKTY

služby, kultura, zdravotnictví ...

ikona dopravaDOPRAVA

individuální a hromadná

ikona zelenZELEŇ

zahrady, parky,
stezky

ikona mapaMAPA

systém zobrazení objektů na mapě

CZ / EN

Česká spořitelna

Nepřístupný
Kontakty

Masarykovo náměstí 90
Blovice

telefon +420 956746480


email  Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.
WEB 

Přístupnost objektů
Obtížný povrch NE Obtížný sklon NE Bezbariérový vstup hlavním vchodem NE Bezbariérový vstup bočním vchodem NE Schody ANO Točité schodiště NE Výtah běžný NE Plošina nebo výtah jen pro osoby s omezenou schopností pohybu NE Ližiny nebo rampa NE Úzké dveře nebo průjezdy ANO Přístupná toaleta NE Částečně přístupná toaleta NE Nepřístupná toaleta NE

Vstup:

Vstup na pobočku ČS je z krytého předprostoru, na který vede +1 schod (výška 10 cm). Jednokřídlé vstupní dveře (šířka 90 cm) se otevírají mechanicky směrem dovnitř. Zvonková signalizace (výška 118 cm) je umístěna vlevo nad schodem. Ze zádveří (šířka 272 cm, hloubka 227 cm) vedou do vstupní haly dvoukřídlé kyvné dveře (šířka 2x 74 cm). Ve vstupní hale se nachází schodiště (+ 3, +10 schodů) bez možnosti kompenzace. Schodiště vede přímo do interiéru pobočky. Pod schody je k dispozici sběrný box (otvor pro vhazování formulářů výška 100 cm, stolek výška 91 cm).

Interiér:

Manipulační prostor v interiéru je dostatečný. Vyvolávací systém v pobočce není. Pult kombinované přepážky (stolku) je ve výšce 76 cm s podjezdem (výška 74 cm). Pokladna není k dispozici, pobočka je bezhotovostní. Součástí vybavení pobočky jsou mobilní židle.

Výtah:

Výtah není k dispozici.

WC:

V pobočce není přístupná ani částečně přístupná toaleta.

Parkování:

Vyhrazené parkovací stání není k dispozici.

Mapa