ikona objektyOBJEKTY

služby, kultura, zdravotnictví ...

ikona dopravaDOPRAVA

individuální a hromadná

ikona zelenZELEŇ

zahrady, parky,
stezky

ikona mapaMAPA

systém zobrazení objektů na mapě

CZ / EN

Česká spořitelna

Přístupný
Kontakty

náměstí Kruhové 245
Žatec

telefon +420 956748240


email  Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.
WEB 

Přístupnost objektů
Obtížný povrch NE Obtížný sklon NE Bezbariérový vstup hlavním vchodem ANO Bezbariérový vstup bočním vchodem NE Schody NE Točité schodiště NE Výtah běžný NE Plošina nebo výtah jen pro osoby s omezenou schopností pohybu NE Ližiny nebo rampa NE Úzké dveře nebo průjezdy NE Přístupná toaleta NE Částečně přístupná toaleta NE Nepřístupná toaleta NE

Vstup:

Vstupní dveře do pobočky jsou dvoukřídlé (šířka 2x 90 cm) a otevírají se mechanicky směrem dovnitř. Čtečka na kartu (výška 124 cm) je umístěna u vstupu vpravo. V prostorném zádveří (šířka 308 cm, hloubka 541 cm) je umístěn výběrový bankomat a sběrný box (stolek výška 81 cm, otvor pro vhazování formulářů výška 111 cm). Do interiéru pobočky vedou další jednokřídlé dveře (šířka 99 cm), které se otevírají mechanicky směrem do zádveří.

Interiér:

Manipulační prostor v interiéru je dostatečný. Průchody v objektu jsou širší než 80 cm. Vyvolávací systém je dostupný, nejvyšší ovládací prvek je ve výšce 115 cm. Součástí vyvolávacího systému je tlačítko pro přednostní obsloužení osob se zdravotním postižením označené symbolem vozíčkáře. Pult přepážky (stolku) je ve výšce 75 cm s podjezdem (výška 73 cm). Pokladna není k dispozici, pobočka je bezhotovostní. Součástí vybavení pobočky jsou mobilní židle.

Výtah:

Výtah není k dispozici. Celý prostor pobočky ČS se nachází v přízemí.

WC:

V pobočce není přístupná ani částečně přístupná toaleta.

Parkování:

U objektu je 1 vyhrazené parkovací místo. Nachází se na parkovišti před vstupem.

Mapa