ikona objektyOBJEKTY

služby, kultura, zdravotnictví ...

ikona dopravaDOPRAVA

individuální a hromadná

ikona zelenZELEŇ

zahrady, parky,
stezky

ikona mapaMAPA

systém zobrazení objektů na mapě

CZ / EN

Česká spořitelna

Přístupný
Kontakty

Mírové náměstí 67
Kadaň

telefon +420 956748280


email  Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.
WEB 

Přístupnost objektů
Obtížný povrch NE Obtížný sklon NE Bezbariérový vstup hlavním vchodem ANO Bezbariérový vstup bočním vchodem NE Schody ANO Točité schodiště NE Výtah běžný ANO Plošina nebo výtah jen pro osoby s omezenou schopností pohybu NE Ližiny nebo rampa NE Úzké dveře nebo průjezdy NE Přístupná toaleta NE Částečně přístupná toaleta NE Nepřístupná toaleta NE

Vstup:

Pobočka ČS se nachází v prvním patře přístupném z přízemí domu osobním výtahem. Vstupní dveře do objektu jsou dvoukřídlé (šířka 2x 100 cm) s prahem (výška 2 cm) a otevírají se mechanicky směrem dovnitř. Čtečka na kartu (výška 122 cm) je umístěna vpravo. V prostorném zádveří (šířka 469 cm, hloubka 612 cm) se nachází výběrový bankomat. K výtahu vedou další dvoukřídlé dveře (šířka 2x 80 cm), otevírají se mechanicky směrem do zádveří. Kromě výtahu vede do prvního patra schodiště (+ 12, + 12 schodů). Vlastní dveře do pobočky jsou dvoukřídlé (šířka 2x 80 cm) a otevírají se mechanicky směrem ven.

Interiér:

Manipulační prostor v interiéru je dostatečný Průchody v objektu jsou širší než 80 cm. Vyvolávací systém v pobočce není. K dispozici je sběrný box (otvor pro vhazování formulářů výška 99 cm, stolek výška 89 cm). Pokladna není k dispozici, pobočka je bezhotovostní. Pult bezhotovostní přepážky je ve výšce 76 cm bez možnosti podjezdu. Součástí vybavení pobočky jsou mobilní židle a stoly s nedostatečným podjezdem (výška 53 cm).

Výtah:

Výtah (automaticky otevírané dveře šířka 80 cm; klec šířka 110 cm, hloubka 140 cm) spojuje přízemí až 1. patro. Manipulační prostor před výtahem je dostatečný. Klec je vybavena madly (výška 93 cm) a zrcadlem na čelní stěně. Sklopné sedátko je k dispozici. Ovladač na nástupních místech je ve výšce max. 98 cm, maximální výška ovladačů uvnitř klece je 118 cm.

WC:

V pobočce není přístupná ani částečně přístupná toaleta.

Parkování:

Vyhrazené parkovací stání není k dispozici.

Mapa