ikona objektyOBJEKTY

služby, kultura, zdravotnictví ...

ikona dopravaDOPRAVA

individuální a hromadná

ikona zelenZELEŇ

zahrady, parky,
stezky

ikona mapaMAPA

systém zobrazení objektů na mapě

CZ / EN

Česká spořitelna

Částečně přístupný
Kontakty

Zarámí 4463
Zlín

telefon +420 956754000


email  Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.
WEB 

Přístupnost objektů
Obtížný povrch NE Obtížný sklon ANO Bezbariérový vstup hlavním vchodem NE Bezbariérový vstup bočním vchodem NE Schody ANO Točité schodiště NE Výtah běžný ANO Plošina nebo výtah jen pro osoby s omezenou schopností pohybu NE Ližiny nebo rampa ANO Úzké dveře nebo průjezdy NE Přístupná toaleta ANO Částečně přístupná toaleta NE Nepřístupná toaleta NE

Vstup:

Pro kompenzaci schodiště (+ 13 schodů) je před vstupem k dispozici nevyhovující zalomená rampa (1. úsek sklon 10,6 %, šířka 142 cm, délka 1600 cm, 2. úsek sklon 9,5 %, šířka 142 cm, délka 1525 cm) s nedostatečnou podestou (šířka 142 cm, délka 142 cm). Rampa je opatřena drsným povrchem a oboustranným madlem (výška 103 cm). Manipulační prostor nad rampou je dostatečný. Hlavní vstup do objektu tvoří karuselové dveře a postranní dveře, které jsou dvoukřídlé a otevírají se automaticky do stran. Šířka průjezdu je dostatečná. Zvonková signalizace (výška 117 cm) je umístěna vpravo u dveří. Z prostorného zádveří vedou do interiéru pobočky dvoukřídlé dveře (hlavní křídlo šířka 94 cm, vedlejší křídlo šířka 95 cm), které se otevírají směrem ven ze zádveří. Druhé, jednokřídlé dveře (šířka 85 cm) vedou ze zádveří do samostatné místnosti pro bankomaty.

Přístupná je pobočka pro klienty, kteří využijí podzemní parkoviště ČS. Vjezd do garáží je z ulice Vodní. Garáž dále spojuje s interiérem pobočky prostorný výtah.

Interiér:

Průchody v objektu jsou širší než 80 cm. Vyvolávací systém je dostupný, nejvyšší ovládací prvek je ve výšce 116 cm. Součástí vyvolávacího systému je tlačítko pro přednostní obsloužení osob se zdravotním postižením označené symbolem vozíčkáře. V pobočce je k dispozici platbomat (nejvýše umístěné tlačítko výška 119 cm, otvor pro platební kartu výška 105 cm, otvor pro výdej účtenek výška 98 cm, otvor pro složenku výška 81 cm). a sběrný box (stolek výška 90 cm, otvor pro vhazování formulářů výška 99 cm). Pult přepážky (stolku) je ve výšce 74 cm. Pult pokladny je ve výšce 106 cm. Z prostoru pobočky je přístup k upravené toaletě. Samostatná místnost pro bankomaty je přístupná ze zádveří pobočky jednokřídlými dveřmi (šířka 90 cm), které se otevírají mechanicky směrem do zádveří. V místnosti se nachází vkladový/výběrový bankomat a bankomat. Manipulační prostor obou bankomatů je zúžený.

Výtah:

Celý prostor pobočky ČS určený klientům se nachází v přízemí. V patře je pouze zázemí zaměstnanců. Výtah (automaticky otevírané dveře šířka 80 cm; klec šířka 104 cm, hloubka 222 cm) spojuje - 1. až 2. patro. Manipulační prostor před výtahem je dostatečný. Klec je vybavena madlem (výška 103 cm) a zrcadlem naproti dveřím. Sklopné sedátko v kleci chybí. Ovladač na nástupních místech je ve výšce max. 106 cm, maximální výška ovladačů uvnitř klece je 135 cm.

WC:

Přístupná toaleta (dveře šířka 80; kabina šířka 184 cm, hloubka 173 cm) se nachází v přízemí na konci pobočky. Jednokřídlé dveře do WC jsou označené a otevírají se mechanicky směrem ven. Madlo je umístěno na vitřní straně dveří. Přístup k míse z pohledu od vstupu do kabiny je zleva. Toaletní mísa je vybavena jedním sklopným a jedním pevným madlem.

Parkování:

Budova má k dispozici podzemní parkoviště pro klienty přístupné výtahem, kde však nejsou žádná vyhrazená stání.

Mapa