ikona objektyOBJEKTY

služby, kultura, zdravotnictví ...

ikona dopravaDOPRAVA

individuální a hromadná

ikona zelenZELEŇ

zahrady, parky,
stezky

ikona mapaMAPA

systém zobrazení objektů na mapě

CZ / EN

Česká spořitelna

Částečně přístupný
Kontakty

Svárov 1080
Vsetín

telefon +420 956754200


email  Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.
WEB 

Přístupnost objektů
Obtížný povrch NE Obtížný sklon ANO Bezbariérový vstup hlavním vchodem ANO Bezbariérový vstup bočním vchodem NE Schody ANO Točité schodiště NE Výtah běžný NE Plošina nebo výtah jen pro osoby s omezenou schopností pohybu NE Ližiny nebo rampa ANO Úzké dveře nebo průjezdy NE Přístupná toaleta NE Částečně přístupná toaleta NE Nepřístupná toaleta NE

Vstup:

K objektu vede schodiště (+ 9 schodů), které je kompenzováno čtyřramennou zalomenou rampou (1. úsek sklon 8,1 %, šířka 131 cm, délka 419 cm, 2. a 3. úsek sklon 9,4 %, šířka 131 cm, délka 525 cm, 4. úsek sklon 11,4 %, šířka 131 cm, délka 419 cm) s vyhovující podestou. Rampa je opatřena drsným povrchem a oboustranným madlem (výška 94 cm). Manipulační prostor nad rampou je dostatečný. Dveře hlavního vstupu jsou jednokřídlé (šířka 90 cm) a otevírají se automaticky do strany. Z prostorného zádveří (šířka 206 cm, hloubka 194 cm) vedou do interiéru pobočky další totožné dveře.

Interiér:

Manipulační prostor v interiéru je dostatečný. Průchody v objektu jsou širší než 80 cm. Prostor pobočky se nachází v přízemí, osobní bankovnictví a hypotéční centrum je umístěno v nepřístupném 1. patře (+ 11, + 11 schodů). Vyvolávací systém v pobočce není. V pobočce je k dispozici sběrný box (stolek výška 89 cm, otvor pro vhazování formulářů výška 100 cm) a platbomat (nejvýše umístěné tlačítko výška 119 cm, otvor pro platební kartu výška 105 cm, otvor pro výdej účtenek výška 98 cm, otvor pro složenku výška 81 cm). Pult bezhotovostní přepážky (stolku) je ve výšce 76 cm. Pult pokladny je ve výšce 105 cm. Součástí vybavení pobočky jsou mobilní židle.

Výtah:

Výtah není k dispozici. Celý prostor pobočky ČS se nachází v uliční úrovni.

WC:

V pobočce není přístupná ani částečně přístupná toaleta.

Parkování:

U objektu jsou 3 vyhrazená parkovací místa. Nachází se na parkovišti před vstupem.

Mapa