ikona objektyOBJEKTY

služby, kultura, zdravotnictví ...

ikona dopravaDOPRAVA

individuální a hromadná

ikona zelenZELEŇ

zahrady, parky,
stezky

ikona mapaMAPA

systém zobrazení objektů na mapě

CZ / EN

Česká spořitelna

Částečně přístupný
Kontakty

Komenského 3
Valašské Meziříčí

telefon +420 956762220


email  Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.
WEB 

Přístupnost objektů
Obtížný povrch NE Obtížný sklon NE Bezbariérový vstup hlavním vchodem NE Bezbariérový vstup bočním vchodem ANO Schody ANO Točité schodiště NE Výtah běžný NE Plošina nebo výtah jen pro osoby s omezenou schopností pohybu ANO Ližiny nebo rampa NE Úzké dveře nebo průjezdy NE Přístupná toaleta NE Částečně přístupná toaleta ANO Nepřístupná toaleta NE

Vstup:

Hlavní vstup do budovy je bariérový (+ 8 schodů). Dveře objektu jsou dvoukřídlé (hlavní křídlo šířka 80 cm, vedlejší křídlo šířka 85 cm) a otevírají se mechanicky směrem ven. Vpravo u dveří je čtečka na kartu (výška 130 cm). V prostorném zádveří (šířka 338 cm, hloubka 281 cm) je k dispozici výběrový bankomat. Do interiéru pobočky vedou další totožné dveře, které se otevírají mechanicky směrem do zádveří. Vedlejší upravený vstup se nachází na pravé straně budovy cca 20 m od hlavního. Před vstupem je + 1 schod (výška 9 cm, hloubka 55 cm). Uzamčené dveře jsou dvoukřídlé (hlavní křídlo šířka 88 cm, vedlejší křídlo šířka 93 cm) a otevírají se mechanicky směrem dovnitř. Zvonková signalizace (výška 163 cm) pro přivolání personálu je umístěna vpravo u dveří nad schodem. Za dveřmi je k dispozici šikmá schodišťová plošina (nosnost 225 kg, přepravní plochy šířka 80 cm, hloubka 125 cm), která kompenzuje + 5 schodů. Nad plošinou se nachází dvoukřídlé dveře (hlavní křídlo šířka 90 cm, vedlejší křídlo šířka 88 cm), vedoucí do zaměstnanecké chodby. Součástí zázemí zaměstnanců je částečně přístupná toaleta. Do interiéru pobočky vedou jednokřídlé dveře (šířka 91 cm), které se otevírají mechanicky směrem ven.

Interiér:

Manipulační prostor v interiéru je dostatečný. Průchody v objektu jsou širší než 80 cm. Vyvolávací systém je dostupný, nejvyšší ovládací prvek je ve výšce 115 cm. Součástí vyvolávacího systému je tlačítko pro přednostní obsloužení osob se zdravotním postižením označené symbolem vozíčkáře. V pobočce je k dispozici sběrný box (stolek výška 90 cm, otvor pro vhazování formulářů výška 100 cm) a platbomat (nejvýše umístěné tlačítko výška 119 cm, otvor pro platební kartu výška 105 cm, otvor pro výdej účtenek výška 98 cm, otvor pro složenku výška 81 cm). Pult kombinované přepážky (stolku) je ve výšce 74 cm. Pult pokladny je ve výšce 99 cm. Součástí vybavení pobočky jsou pohovky.

Výtah:

Výtah není k dispozici. Celý prostor pobočky ČS se nachází v uliční úrovni.

WC:

Částečně přístupná toaleta (dveře šířka 80 cm, kabina šířka 143 cm, hloubka 208 cm) se nachází v zaměstnanecké části pobočky. Jednokřídlé dveře do WC jsou označené a otevírají se mechanicky směrem ven. Přístup k míse z pohledu od vstupu do kabiny je zprava. Toaletní mísa a je vybavena dvěma sklopnými madly.

Parkování:

U objektu je 1 vyhrazené parkovací místo. Nachází se na parkovišti před vstupem.

Mapa