ikona objektyOBJEKTY

služby, kultura, zdravotnictví ...

ikona dopravaDOPRAVA

individuální a hromadná

ikona zelenZELEŇ

zahrady, parky,
stezky

ikona mapaMAPA

systém zobrazení objektů na mapě

CZ / EN

Česká spořitelna

Přístupný
Kontakty

U Fortny 49/10
Opava

telefon +420 956762500


email  Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.
WEB 

Přístupnost objektů
Obtížný povrch NE Obtížný sklon ANO Bezbariérový vstup hlavním vchodem ANO Bezbariérový vstup bočním vchodem NE Schody NE Točité schodiště NE Výtah běžný ANO Plošina nebo výtah jen pro osoby s omezenou schopností pohybu NE Ližiny nebo rampa NE Úzké dveře nebo průjezdy NE Přístupná toaleta NE Částečně přístupná toaleta NE Nepřístupná toaleta NE

Vstup:

Pobočka ČS je součástí obchodního centra BREDA a je umístěna v 1. patře, přístupná výtahem. Vstup do OC tvoří karuselové dveře bez postraních dveří, bezbariérový přístup je však možný přes prodejnu Reserved z ulice Pivovarská trvale otevřenými dvoukřídlými dveřmi (šířka 2x 119 cm). Chodník před vedlejším vstupem má podélný sklon (6 %). Dvoukřídlé dveře vstupu do pobočky se otevírají automaticky do stran (průjezd šířka 109 cm). Vpravo u dveří je čtečka na kartu (výška 120 cm). V prostorném zádveří je k dispozici výběrový bankomat a sběrný box (stolek výška 81 a 111 cm, otvor pro vhazování formulářů výška 111 cm). Ze zádveří vedou do interiéru pobočky jednokřídlé dveře (šířka 86 cm), které se otevírají mechanicky směrem dovnitř.

Interiér:

Manipulační prostor v interiéru je dostatečný. Průchody v objektu jsou širší než 80 cm. Vyvolávací systém v pobočce není. Pult bezhotovostní přepážky (stolku) je ve výšce 75 cm. Pokladna není k dispozici, pobočka je bezhotovostní. Součástí vybavení pobočky jsou mobilní židle a stoly bez podjezdu.

Výtah:

Výtah OC BREDA (automaticky otevírané dveře šířka 90 cm; klec šířka 110 cm, hloubka 210 cm) spojuje - 2 až 2. patro. Manipulační prostor před výtahem je dostatečný. Klec je vybavena madly (výška 92 cm) a zrcadlem na čelní stěně. Sklopné sedátko je k dispozici. Ovladač na nástupních místech je ve výšce max. 104 cm, maximální výška ovladačů uvnitř klece je 116 cm.

WC:

V pobočce není přístupná ani částečně přístupná toaleta.

Parkování:

U objektu je více než 10 vyhrazených parkovacích míst, která se nachází v garážích v - 2. patře.

Mapa