ikona objektyOBJEKTY

služby, kultura, zdravotnictví ...

ikona dopravaDOPRAVA

individuální a hromadná

ikona zelenZELEŇ

zahrady, parky,
stezky

ikona mapaMAPA

systém zobrazení objektů na mapě

CZ / EN

DPS Třebešovská

Přístupný
Kontakty

Třebešovská 17/128
Praha 9

telefon +420 271071640


email  Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.
WEB 

Přístupnost objektů
Obtížný povrch NE Obtížný sklon NE Bezbariérový vstup hlavním vchodem ANO Bezbariérový vstup bočním vchodem NE Schody ANO Točité schodiště NE Výtah běžný ANO Plošina nebo výtah jen pro osoby s omezenou schopností pohybu NE Ližiny nebo rampa NE Úzké dveře nebo průjezdy NE Přístupná toaleta NE Částečně přístupná toaleta NE Nepřístupná toaleta ANO

Vstup:

Přístupová komunikace k objektu je tvořena kvalitní dlažbou. Vstupní branka na pozemek je jednokřídlá (šířka 90 cm). Zvonková signalizace s obousměrnou komunikací (výška 142 cm) je umístěna u branky vlevo. Dvoukřídlé vstupní dveře do vlastního objektu (hlavní křídlo šířka 80 cm, vedlejší křídlo šířka 40 cm) se otevírají mechanicky směrem ven. 

Interiér:

Bytové jednotky jsou umístěny v přízemí, prvním a druhém patře. Jednotlivá patra jsou mezi sebou propojena osobním výtahem. Jeden byt v přízemí má upravené hygienické zázemí a je určený pro klienty s omezenou schopností pohybu. Šířka chodby je 120 cm. Všechny průjezdy jsou širší než 80 cm. U vstupu v přízemí je společenská místnost přístupná jednokřídlými dveřmi (šířka 91 cm) vybavená stoly s podjezdem (výška 67 cm).

Výtah:

Výtah (automaticky otevírané dveře šířka 90 cm; klec šířka 110 cm, hloubka 140 cm) spojuje 0. až 2. patro. Manipulační prostor před výtahem je dostatečný. Klec je vybavena madlem a zrcadlem na čelní stěně. Sklopné sedátko je k dispozici. Ovladač na nástupních místech je ve výšce max. 119 cm, maximální výška ovladačů uvnitř klece je 125 cm.

WC:

V části přístupné veřejnosti je pouze běžné WC.

Parkování:

Vyhrazené parkovací stání není k dispozici.

Poznámky:

Přístupnost samotných ubytovacích jednotek není rozhodujícím faktorem pro celkové hodnocení objektu.

Mapováno 11/2015.

Galerie:
DPS Třebešovská   DPS Třebešovská   DPS Třebešovská   DPS Třebešovská   DPS Třebešovská
Mapa