ikona objektyOBJEKTY

služby, kultura, zdravotnictví ...

ikona dopravaDOPRAVA

individuální a hromadná

ikona zelenZELEŇ

zahrady, parky,
stezky

ikona mapaMAPA

systém zobrazení objektů na mapě

CZ / EN

DPS II - Uhříněves

Přístupný
Kontakty

Nové náměstí 1440/2a
Praha 22

telefon +420 271071882


email  Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.
WEB 

Přístupnost objektů
Obtížný povrch NE Obtížný sklon NE Bezbariérový vstup hlavním vchodem ANO Bezbariérový vstup bočním vchodem NE Schody ANO Točité schodiště NE Výtah běžný ANO Plošina nebo výtah jen pro osoby s omezenou schopností pohybu NE Ližiny nebo rampa ANO Úzké dveře nebo průjezdy NE Přístupná toaleta ANO Částečně přístupná toaleta NE Nepřístupná toaleta ANO

Vstup:

Komunikace v okolí objektu je tvořena převážně zámkovou dlažbou. Před vstupem se nachází +1 schod (výška 18 cm), který překonává dvouramenná rampa (sklon 4 %, šířka 110 cm, délka 2x 480 cm) opatřená jednostranným madlem (výška 105 cm). Jednokřídlé vstupní dveře (šířka 90 cm) se otevírají mechanicky směrem ven. Zvonková signalizace s obousměrnou komunikací (výška 134 cm) je k dispozici vlevo u dveří.

Interiér:

Celkem 40 bytových jednotek je umístěno v přízemí, v prvním, ve druhém a ve třetím patře. Byty jsou přístupné jednokřídlými dveřmi (šířka 80 cm). Jednotlivá patra jsou mezi sebou propojena osobním výtahem. V prvním a ve druhém patře je byt vhodný k úpravě pro užívání osobami s omezenou schopností pohybu.

V přízemí jsou ordinace lékařů přístupné jednokřídlými dveřmi (šířka 90 cm). Průchod do veřejné stravovny je přes -3 schody, které překonává přímá rampa (sklon 8 %, šířka 113 cm, délka 471 cm) opatřená jednostranným madlem (výška 104 cm). Před vstupem do stravovny se nachází upravená toaleta.

Ve třetím patře se nachází upravená toaleta a společenská místnost přístupná dvoukřídlými dveřmi (hlavní křídlo šířka 89 cm, vedlejší křídlo šířka 56 cm). Místnost je vybavena stoly s podjezdem (výška 69 cm). Ze společenské místnosti je přístup na terasu přes +2 schody.

Výtah:

Výtah (automaticky otevírané dveře šířka 90 cm; klec šířka 111 cm, hloubka 225 cm) spojuje 0. až 3. patro. Manipulační prostor před výtahem je dostatečný. Klec je vybavena madlem a zrcadlem na boční stěně. Sklopné sedátko je k dispozici. Ovladač na nástupních místech je ve výšce max. 94 cm, maximální výška ovladačů uvnitř klece je 113 cm.

WC:

Upravená, přesto nepřístupná toaleta (dveře šířka 80 cm; kabina šířka 137 cm, hloubka 176 cm) s přístupem před předsíň (dveře šířka 90 cm; předsíň šířka 173 cm, hloubka 157 cm) je součástí oddělení WC muži a nachází se v přízemí u veřejné stravovny. Jednokřídlé dveře do WC jsou označené a otevírají se mechanicky směrem ven. Přístup k míse z pohledu od vstupu do kabiny je zleva. Prostor pro vozík vedle WC mísy je dostatečný (šířka 101 cm). Toaletní mísa je vybavena jedním pevným a jedním sklopným madlem. Dispozice kabiny je otočená o 90°.

Přístupná toaleta (dveře šířka 80 cm; kabina šířka 214 cm, hloubka 189 cm) je samostatná a nachází se ve třetím patře u společenské místnosti. Toaleta je uzamčená, klíč je k dispozici u personálu DPS. Jednokřídlé dveře do WC jsou označené a otevírají se mechanicky směrem ven. Přístup k míse z pohledu od vstupu do kabiny je zprava. Prostor pro vozík vedle WC mísy je dostatečný (šířka 102 cm). Toaletní mísa je vybavena jedním pevným a jedním sklopným madlem.

Parkování:

K dispozici je jedno vyhrazené parkovací stání, umístěné na parkovišti u objektu.

Poznámky:

Přístupnost samotných ubytovacích jednotek není rozhodujícím faktorem pro celkové hodnocení objektu.

Mapováno 11/2015.

Galerie:
DPS II - Uhříněves   DPS II - Uhříněves   DPS II - Uhříněves   DPS II - Uhříněves   DPS II - Uhříněves   DPS II - Uhříněves   DPS II - Uhříněves   DPS II - Uhříněves
Mapa