ikona objektyOBJEKTY

služby, kultura, zdravotnictví ...

ikona dopravaDOPRAVA

individuální a hromadná

ikona zelenZELEŇ

zahrady, parky,
stezky

ikona mapaMAPA

systém zobrazení objektů na mapě

CZ / EN

DPS I - Uhříněves

Přístupný
Kontakty

Nové náměstí 1270
Praha 22

telefon +420 271071882


email  Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.
WEB 

Přístupnost objektů
Obtížný povrch NE Obtížný sklon ANO Bezbariérový vstup hlavním vchodem ANO Bezbariérový vstup bočním vchodem NE Schody ANO Točité schodiště NE Výtah běžný ANO Plošina nebo výtah jen pro osoby s omezenou schopností pohybu NE Ližiny nebo rampa NE Úzké dveře nebo průjezdy NE Přístupná toaleta NE Částečně přístupná toaleta NE Nepřístupná toaleta ANO

Vstup:

Komunikace v okolí objektu je tvořena převážně kvalitní dlažbou, která je místy v podélném sklonu (až 6 %). Dvoukřídlé vstupní dveře (hlavní křídlo šířka 90 cm, vedlejší křídlo šířka 70 cm) se otevírají mechanicky směrem ven. Zvonková signalizace s obousměrnou komunikací (výška 110 – 136 cm) je umístěna vpravo. Ze zádveří (šířka 294 cm, hloubka 430 cm) vedou do interiéru DPS další jednokřídlé dveře (šířka 90 cm), otevírají se mechanicky směrem do zádveří.

Interiér:

V přízemí, prvním a druhém patře je umístěno celkem 13 bytů. Jednotlivá patra jsou propojena osobním výtahem. Všechny průjezdy na chodbách jsou širší než 80 cm, manipulační prostor je dostatečný. Dveře do jednotlivých bytů jsou jednokřídlé (šířka 90 cm) s prahem (výška 2 cm). Na každém patře se nachází jeden byt, vhodný k úpravě pro užívání osobami s omezenou schopností pohybu.

Výtah:

Výtah (automaticky otevírané dveře šířka 80 cm; klec šířka 103 cm, hloubka 140 cm) spojuje 0. až 2. patro. Manipulační prostor před výtahem je dostatečný. Klec je vybavena sklopným sedátkem a madlem na boční stěně. Zrcadlo v kleci chybí. Ovladač na nástupních místech je ve výšce max. 108 cm, maximální výška ovladačů uvnitř klece je 120 cm.

WC:

Přístupná ani částečně přístupná toaleta není k dispozici.

Parkování:

Jedno vyhrazené parkovací místo se nachází před budovou úřadu cca 70 m od objektu DPS.

Poznámky:

Přístupnost samotných ubytovacích jednotek není rozhodujícím faktorem pro celkové hodnocení objektu.

Mapováno 11/2015.

Galerie:
DPS I - Uhříněves   DPS I - Uhříněves   DPS I - Uhříněves   DPS I - Uhříněves   DPS I - Uhříněves   DPS I - Uhříněves
Mapa