ikona objektyOBJEKTY

služby, kultura, zdravotnictví ...

ikona dopravaDOPRAVA

individuální a hromadná

ikona zelenZELEŇ

zahrady, parky,
stezky

ikona mapaMAPA

systém zobrazení objektů na mapě

CZ / EN

DDM Prosek

Částečně přístupný
Kontakty

Měšická 720/2
Praha 9

telefon +420 286884455


email  Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.
WEB 

Přístupnost objektů
Obtížný povrch NE Obtížný sklon NE Bezbariérový vstup hlavním vchodem NE Bezbariérový vstup bočním vchodem NE Schody ANO Točité schodiště NE Výtah běžný NE Plošina nebo výtah jen pro osoby s omezenou schopností pohybu NE Ližiny nebo rampa ANO Úzké dveře nebo průjezdy ANO Přístupná toaleta NE Částečně přístupná toaleta ANO Nepřístupná toaleta ANO

Vstup:

Dům dětí a mládeže tvoří celkem 4 menší objekty A, B, C a D. Přístup do oploceného areálu je tvořen jednokřídlou brankou (šířka 110 cm) z ulice Měšická, před kterou chybí nájezd na chodník (obrubník výška 14 cm). Vstup do jednotlivých objektů je možný ze společného zvýšeného ochozu přes dvouramennou zalomenou rampu (1. úsek sklon 9 %, šířka 147 cm, délka 251 cm; 2. úsek sklon 9 %, šířka 142 cm, délka 272 cm) opatřenou jednostranným madlem (výška 90 cm). Rampa zpřístupňuje pouze hlavní budovu (objekt C), pro přístup na ochoz k ostatním objektům je nutné projít interiérem hlavní budovy. Dvoukřídlé vstupní dveře objektu C (šířka 2x 89 cm) se otevírají mechanicky směrem ven. Zvonková signalizace (výška 156 cm) je k dispozici nad rampou.

Alternativní přístup na společný ochoz je strmým nájezdem (sklon 31 %).

Interiér:

V přízemí hlavní budovy (objektu C) se nachází informační kancelář a prostory pro konání jazykových a PC kroužků, další prostory jsou v nepřístupném prvním patře. V přízemí je k dispozici upravená toaleta. Manipulační prostor je dostatečný, všechny průchody jsou širší než 80 cm.

Vstup z ochozu do objektu D je jednokřídlými dveřmi (šířka 75 cm), které se otevírají mechanicky směrem dovnitř. Přízemí se využívá pro dopolední školku, v nepřístupném prvním patře se nachází velký sál. Manipulační prostor v interiéru je dostatečný, kromě vstupních dveří jsou všechny průchody širší než 80 cm.

Vstup z ochozu do přízemního objektu B je jednokřídlými dveřmi (šířka 76 cm), které se otevírají mechanicky směrem ven. Manipulační prostor v interiéru je dostatečný, kromě vstupních dveří jsou všechny průchody širší než 80 cm. Objekt se využívá pro sportovní a taneční aktivity.

Vstup z ochozu do přízemního objektu A je jednokřídlými dveřmi (šířka 76 cm), které se otevírají mechanicky směrem ven. Manipulační prostor v interiéru je dostatečný, kromě vstupních dveří jsou všechny průchody širší než 80 cm. Objekt se využívá pro modelářství a keramickou dílnu.

Výtah:

Výtah není k dispozici, převýšení je řešeno rampou (viz vstup).

WC:

WC v objektu C

Částečně přístupná toaleta (dveře šířka 80 cm; kabina šířka 240 cm, hloubka 140 cm) je samostatná a nachází se v přízemí. Jednokřídlé dveře do WC jsou označené a otevírají se mechanicky směrem ven. Přístup k míse z pohledu od vstupu do kabiny je zleva. Prostor pro vozík vedle WC mísy je dostatečný (šířka 159 cm). Toaletní mísa je vybavena jedním pevným a jedním sklopným madlem.

WC v objektu D

Upravená, přesto nepřístupná toaleta (dveře šířka 80 cm; kabina šířka 240 cm, hloubka 132 cm) z důvodu nedostatečné hloubky kabiny je samostatná a nachází se v přízemí. Jednokřídlé dveře do WC jsou označené a otevírají se mechanicky směrem ven. Přístup k míse z pohledu od vstupu do kabiny je zprava. Prostor pro vozík vedle WC mísy je dostatečný (šířka 159 cm). Toaletní mísa je vybavena jedním pevným a jedním sklopným madlem.

Parkování:

Vyhrazené parkovací stání není k dispozici.

Poznámky:

Mapováno 12/2015.

Galerie:
DDM Prosek   DDM Prosek   DDM Prosek   DDM Prosek   DDM Prosek   DDM Prosek   DDM Prosek
Mapa