ikona objektyOBJEKTY

služby, kultura, zdravotnictví ...

ikona dopravaDOPRAVA

individuální a hromadná

ikona zelenZELEŇ

zahrady, parky,
stezky

ikona mapaMAPA

systém zobrazení objektů na mapě

CZ / EN

Komunitní centrum Ponte

Nepřístupný
Kontakty

Přátelství 158/78
Praha 22

telefon +420 723568851


email  Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.
WEB 

Přístupnost objektů
Obtížný povrch NE Obtížný sklon NE Bezbariérový vstup hlavním vchodem NE Bezbariérový vstup bočním vchodem NE Schody ANO Točité schodiště NE Výtah běžný NE Plošina nebo výtah jen pro osoby s omezenou schopností pohybu NE Ližiny nebo rampa NE Úzké dveře nebo průjezdy ANO Přístupná toaleta NE Částečně přístupná toaleta NE Nepřístupná toaleta ANO

Vstup:

Povrch komunikace v okolí objektu tvoří převážně kvalitní zámková dlažba. Před vstupem jsou +2 schody bez možnosti kompenzace. Zvonková signalizace není k dispozici. Jednokřídlé vstupní dveře (šířka 76 cm) se otevírají mechanicky směrem dovnitř.

Interiér:

Prostory komunitního centra tvoří kancelář zaměstnanců, místnost pro společenské aktivity a hygienické zázemí včetně nedostatečně upravené toalety pro osoby s omezenou schopností pohybu. Manipulační prostor je dostatečný. S výjimkou vstupních dveří jsou všechny průjezdy širší než 80 cm.

Výtah:

Výtah není k dispozici, prostory komunitního centra jsou umístěny ve zvýšeném přízemí.

WC:

Upravená, přesto nepřístupná toaleta (dveře šířka 83 cm; kabina šířka 167 cm, hloubka 140 cm) z důvodů nevhodné dispozice kabiny, je součástí hygienického zázemí. Jednokřídlé dveře do WC jsou označené a otevírají se mechanicky směrem ven. Mísa je umístěna přímo naproti vstupu, manipulační prostor vedle WC mísy tak nelze využít. Toaletní mísa je vybavena jedním pevným a jedním sklopným madlem.

Parkování:

Vyhrazené parkovací místo není k dispozici.

Galerie:
Komunitní centrum Ponte   Komunitní centrum Ponte   Komunitní centrum Ponte   Komunitní centrum Ponte
Mapa