ikona objektyOBJEKTY

služby, kultura, zdravotnictví ...

ikona dopravaDOPRAVA

individuální a hromadná

ikona zelenZELEŇ

zahrady, parky,
stezky

ikona mapaMAPA

systém zobrazení objektů na mapě

CZ / EN

Centrum pro volnočasové aktivity 803

Nepřístupný
Kontakty

V Bytovkách 803/12
Praha 22



mobil +420 777721743

Přístupnost objektů
Obtížný povrch NE Obtížný sklon NE Bezbariérový vstup hlavním vchodem NE Bezbariérový vstup bočním vchodem NE Schody ANO Točité schodiště NE Výtah běžný NE Plošina nebo výtah jen pro osoby s omezenou schopností pohybu NE Ližiny nebo rampa NE Úzké dveře nebo průjezdy ANO Přístupná toaleta NE Částečně přístupná toaleta NE Nepřístupná toaleta ANO

Vstup:

Komunikace v okolí objektu je tvořena převážně kvalitní zámkovou dlažbou. Objekt centra tvoří třípodlažní budova s vlastním vstupem a se dvěma samostatnými vstupy k ordinaci logopedie a dvěma klubovnám s keramickou dílnou Salesiánského hnutí mládeže (SHM).

Vstup do hlavní části budovy tvoří dvoukřídlé dveře (šířka 2x 62 cm), otevírají se mechanicky směrem ven. Zvonková signalizace s obousměrnou komunikací (výška 143 cm) se nachází vpravo.

Před samostatným vstupem z ulice do kluboven SHM je krátké schodiště (+3, +1 schod). Zvonková signalizace není k dispozici. Jednokřídlé vstupní dveře (šířka 76 cm) se otevírají mechanicky směrem dovnitř.

Před samostatným vstupem z ulice do ordinace logopedie je +6 schodů. Zvonková signalizace není k dispozici. Jednokřídlé vstupní dveře (šířka 75 cm) se otevírají mechanicky směrem ven.

Interiér:

Za hlavním vstupem se nachází schodiště do zvýšeného přízemí (+6 schodů), a dále do 1. a 2. patra. Jednotlivá patra, včetně suterénu jsou propojena pouze schodištěm a nachází se v nich prostory SHM, Domu dětí a mládeže a Základní umělecké školy LYRA.

Výtah:

Výtah není k dispozici.

WC:

K dispozici je pouze běžné WC.

Parkování:

Vyhrazené parkovací stání není k dispozici.

Galerie:
Centrum pro volnočasové aktivity 803   Centrum pro volnočasové aktivity 803   Centrum pro volnočasové aktivity 803
Mapa