ikona objektyOBJEKTY

služby, kultura, zdravotnictví ...

ikona dopravaDOPRAVA

individuální a hromadná

ikona zelenZELEŇ

zahrady, parky,
stezky

ikona mapaMAPA

systém zobrazení objektů na mapě

CZ / EN

Denní stacionář Týnská 17

Částečně přístupný
Kontakty

Týnská 622/17
Praha 1

telefon +420 224826476


Přístupnost objektů
Obtížný povrch NE Obtížný sklon ANO Bezbariérový vstup hlavním vchodem ANO Bezbariérový vstup bočním vchodem NE Schody NE Točité schodiště NE Výtah běžný NE Plošina nebo výtah jen pro osoby s omezenou schopností pohybu NE Ližiny nebo rampa NE Úzké dveře nebo průjezdy ANO Přístupná toaleta NE Částečně přístupná toaleta ANO Nepřístupná toaleta ANO

Vstup:

Denní stacionář se nachází v budově domu s pečovatelskou službou. Vstup do objektu je z vnitřního dvora, do kterého je přístup průchodem z Týnské ulice. Chodník využívaný jako vjezd má příčný sklon (až 8,7 %). Vstup do průchodu je dvoukřídlými vraty (šířka 2x 100 cm), otevírají se mechanicky směrem dovnitř. Z průchodu do dvora vedou dvoukřídlá vrata (šířka 2x 86 cm) s prahem (výška 2 cm), otevírají se mechanicky směrem dovnitř. Hlavní vstupní dveře do DPS jsou dvoukřídlé, a se otevírají automaticky do stran. Šířka průjezdu je dostatečná.

Interiér:

Za hlavním vstupem je umístěna recepce s pultem (výška 77 cm). Přístup k dennímu stacionáři vede vlevo od recepce jednokřídlými dveřmi (šířka 88 cm), otevírají se mechanicky směrem ven. Následuje vstup do jídelny jednokřídlými dveřmi (šířka 90 cm), otevírají se mechanicky směrem dovnitř. Za jídelnou je vstup do zádveří denního stacionáře jednokřídlými dveřmi (šířka 90 cm), otevírají se mechanicky směrem ven. Samotné dveře do denního stacionáře ze zádveří jsou jednokřídlé (šířka 90 cm), otevírají se mechanicky směrem dovnitř. Stacionář je vybaven stoly s podjezdem (výška 71 cm).

Výtah:

Celý prostor denního stacionáře se nachází v přízemí.

WC:

Částečně přístupná toaleta (dveře šířka 80 cm; kabina šířka 140 cm, hloubka 160 cm) je samostatná a nachází se v přízemí vlevo od recepce. Toaleta je volně přístupná. Jednokřídlé dveře do WC jsou označené a otevírají se mechanicky směrem ven. Prostor pro vozík vedle WC mísy je zúžený (šířka 74 cm). Toaletní mísa je vybavena dvěma sklopnými madly. 

Parkování:

Vyhrazené parkovací stání není k dispozici.

Galerie:
Denní stacionář Týnská 17   Denní stacionář Týnská 17
Mapa