ikona objektyOBJEKTY

služby, kultura, zdravotnictví ...

ikona dopravaDOPRAVA

individuální a hromadná

ikona zelenZELEŇ

zahrady, parky,
stezky

ikona mapaMAPA

systém zobrazení objektů na mapě

CZ / EN

Husova knihovna

Částečně přístupný
Kontakty

Komořanská 35/12
Praha 12

telefon +420 244400070


email  Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.
WEB 

Přístupnost objektů
Obtížný povrch NE Obtížný sklon NE Bezbariérový vstup hlavním vchodem NE Bezbariérový vstup bočním vchodem ANO Schody ANO Točité schodiště NE Výtah běžný NE Plošina nebo výtah jen pro osoby s omezenou schopností pohybu ANO Ližiny nebo rampa NE Úzké dveře nebo průjezdy NE Přístupná toaleta NE Částečně přístupná toaleta NE Nepřístupná toaleta ANO

Vstup:

Hlavní vstup je z ulice Komořanská, před vstupem je krátké schodiště (+3 schody), vstupní dvoukřídlé dveře (hlavní křídlo šířka 76 cm, vedlejší křídlo šířka 79 cm) se otevírají mechanicky směrem dovnitř. Vedle vstupu vpravo je umístěna zvonková signalizace (výška 102 cm) a informace o vedlejším vstupu. Vedlejší vstup je umístěný v ulici U Spořitelny. Vstup je jednokřídlými dveřmi (šířka 97 cm), otevírající se mechanicky směrem dovnitř přímo do volného prostoru knihovny. U vstupu vlevo je umístěna zvonková signalizace (výška 101 cm).

Interiér:

Knihovna je umístěna v přízemí a v 1. patře přístupném svislou plošinou (mechanicky otevírané dveře šířka 90 cm; klec šířka 90 cm, hloubka 140 cm; nosnost 250 kg). V interiéru knihovny je v obou podlažích dostatečný průjezd, vybavení tvoří knihovní pult (výška 90 cm) a počítačové stoly s podjezdem (výška 70 cm). 

Výtah:

Výtah není k dispozici, přístupnost 1. patra je řešena svislou plošinou. 

WC:

Upravená, ale nepřístupná toaleta z důvodu nedostatečných rozměrů (dveře šířka 80 cm, kabina šířka 132 cm, hloubka 158 cm) je umístěna v přízemí v oddělení WC ženy. Přístup je přes předsíň (dveře šířka 80 cm; šířka 100 – 178 cm, hloubka 160 cm). Označené jednokřídlé dveře do WC se otevírají mechanicky směrem ven. Prostor pro vozík vedle WC mísy je omezený (šířka 75 cm). Toaletní mísa je vybavena dvěma sklopnými madly.

Parkování:

Vyhrazené parkovací stání není k dispozici.

Poznámky:

Mapováno 10/2015.

Galerie:
Husova knihovna   Husova knihovna   Husova knihovna   Husova knihovna   Husova knihovna   Husova knihovna   Husova knihovna   Husova knihovna   Husova knihovna
Mapa