ikona objektyOBJEKTY

služby, kultura, zdravotnictví ...

ikona dopravaDOPRAVA

individuální a hromadná

ikona zelenZELEŇ

zahrady, parky,
stezky

ikona mapaMAPA

systém zobrazení objektů na mapě

CZ / EN

Knihovna s infocentrem

Částečně přístupný
Kontakty

Mírová 20/54
Praha - Kolovraty

telefon +420 267710613


email  Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.
WEB 

Přístupnost objektů
Obtížný povrch NE Obtížný sklon ANO Bezbariérový vstup hlavním vchodem ANO Bezbariérový vstup bočním vchodem NE Schody ANO Točité schodiště NE Výtah běžný NE Plošina nebo výtah jen pro osoby s omezenou schopností pohybu NE Ližiny nebo rampa NE Úzké dveře nebo průjezdy NE Přístupná toaleta ANO Částečně přístupná toaleta NE Nepřístupná toaleta ANO

Vstup:

Přístupový chodník má povrch z betonové dlažby s mírným podélným sklonem (max. 5,5 %). Vstupní dveře jsou dvoukřídlé (hlavní křídlo šířka 91 cm, vedlejší křídlo šířka 68 cm) a otevírají se mechanicky směrem ven. Zvonková signalizace (výška 137 cm) je umístěna vpravo u vstupu nad poštovní schránkou. Ze zádveří (šířka 127 cm, hloubka 189 cm) vedou do interiéru další totožné dveře, otevírají se mechanicky směrem do zádveří.

Interiér:

Ve vstupní hale se nachází informační a knihovnický pult (výška 100 cm) a toalety. Z haly vedou dvoukřídlé dveře (šířka 2x 83 cm) do prostoru s počítačovými stoly a malou expoziční plochou pro krátkodobé výstavy.

Interiér samotné knihovny je koncipován jako čtyřpodlažní galerie, mimoúrovňové propojení pater je zajištěno pouze ocelovými schodišti. Klienti s ortopedickým vozíkem mohou proto pro výběr knih použít jen elektronický katalog nebo knihovnickou službu.

Manipulační prostor v interiéru je dostatečný. Průchody v celém objektu jsou široké min. 80 cm.

Výtah:

Výtah není k dispozici.

WC:

Přístupná toaleta (dveře šířka 80 cm; kabina šířka 160 cm, hloubka 199 cm) je samostatná a nachází se v přízemí s přístupem z haly. Neoznačené jednokřídlé dveře do WC se otevírají mechanicky směrem ven. Přístup k míse z pohledu od vstupu do kabiny je zprava. Prostor pro vozík vedle WC mísy je dostatečný (šířka 88 cm). Toaletní mísa je vybavena jedním sklopným a jedním pevným madlem. V době mapování (11/2017) se kabina WC dočasně využívala pro skladování materiálu.

Parkování:

Vyhrazené parkovací stání není k dispozici.

Poznámky:

Mapováno 10/2017

Galerie:
Knihovna s infocentrem   Knihovna s infocentrem   Knihovna s infocentrem   Knihovna s infocentrem   Knihovna s infocentrem
Mapa