ikona objektyOBJEKTY

služby, kultura, zdravotnictví ...

ikona dopravaDOPRAVA

individuální a hromadná

ikona zelenZELEŇ

zahrady, parky,
stezky

ikona mapaMAPA

systém zobrazení objektů na mapě

CZ / EN

Knihovna Agentury ochrany přírody a krajiny ČR

Částečně přístupný
Kontakty

Kaplanova 1931/1
Praha 11

telefon +420 283069129


email  Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.
WEB 

Přístupnost objektů
Obtížný povrch NE Obtížný sklon ANO Bezbariérový vstup hlavním vchodem ANO Bezbariérový vstup bočním vchodem NE Schody ANO Točité schodiště NE Výtah běžný ANO Plošina nebo výtah jen pro osoby s omezenou schopností pohybu NE Ližiny nebo rampa ANO Úzké dveře nebo průjezdy ANO Přístupná toaleta NE Částečně přístupná toaleta NE Nepřístupná toaleta ANO

Vstup:

Budova je umístěna v oploceném areálu, hlavní vstup je z ulice Kaplanova vjezdem s brankou (šířka 105 cm), otevírá se mechanicky směrem dovnitř. Vpravo vedle vstupu nad obrubníkem trávníku je na plotě umístěna zvonková signalizace (výška 155 cm od chodníku). Přístupová komunikace k hlavnímu vstupu má nerovnoměrný sklon 3 – 7 % v délce 18 m. Před vstupem je + 1 schod (výška 17,5 cm, hloubka 154,5 cm ke dveřím vstupu), který je kompenzován rampou (sklon 12 %, šířka 80 cm, délka 145 cm ). Vstupní dvoukřídlé dveře (šířka 2x 84 cm, prahová spojka výška z vnější strany 2,7 cm, z vnitřní 2,3 cm) jsou dvoje vedle sebe, otevírají se mechanicky směrem ven, využívá se levý vstup. Před hlavním křídlem dveří je zapuštěná rohož (šířka 100 cm, hloubka 50 cm, oka 3,5 cm x 3,5 cm). Ze zádveří (šířka 783 cm, hloubka 470 cm) vedou do vnitřních prostor dvoukřídlé dveře (šířka 2x 84 cm), otevírají se mechanicky směrem do zádveří.

Interiér:

Za zádveřím vlevo je umístěna vrátnice s pultem (výška 100,5 cm) bez možnosti podjezdu.

Knihovna je umístěna v přízemí objektu. Přístup je od vrátnice průchodem (šířka 125,5 cm) podél turniketů vpravo, dále opět vpravo podél výtahů trvale otevřenými dvoukřídlými dveřmi (šířka 2x 70 cm) do chodby (šířka 170 cm), pak první odbočkou vlevo. Do knihovny vedou dvoukřídlé dveře (hlavní křídlo šířka 70 cm, vedlejší křídlo šířka 75 cm, práh 2,5 cm). Za vstupem jsou vpravo dvě nad sebou umístěné řady šatních skříněk (šířka 20 cm, hloubka 50 cm, zámek výška 90 cm), dveře jsou nezvykle dělené a je třeba je otevírat opatrně. V interiéru je umístěn knihovnický pult (výška 90 cm) bez možnosti podjezdu, regály s knihami (výška horní police 140 cm) mají zúžený průjezd (šířka 78 – 82 cm) a nízký konferenční stolek s křesílky.

Za vstupem vlevo je umístěna studovna s počítači s připojením na internet. Stoly (výška 75 cm, podjezd 73 cm, část stolů 65 cm).

Výtah:

Celý prostor knihovny je v uliční úrovni.

WC:

K dispozici je pouze nepřístupná toaleta.

Parkování:

Vyhrazené parkovací stání není k dispozici.

Galerie:
Knihovna Agentury ochrany přírody a krajiny ČR   Knihovna Agentury ochrany přírody a krajiny ČR   Knihovna Agentury ochrany přírody a krajiny ČR   Knihovna Agentury ochrany přírody a krajiny ČR   Knihovna Agentury ochrany přírody a krajiny ČR   Knihovna Agentury ochrany přírody a krajiny ČR