ikona objektyOBJEKTY

služby, kultura, zdravotnictví ...

ikona dopravaDOPRAVA

individuální a hromadná

ikona zelenZELEŇ

zahrady, parky,
stezky

ikona mapaMAPA

systém zobrazení objektů na mapě

CZ / EN

Centrum Blatov

Přístupný
Kontakty

Oplanská 2614
Praha 21 - Újezd nad Lesy





Přístupnost objektů
Obtížný povrch NE Obtížný sklon NE Bezbariérový vstup hlavním vchodem ANO Bezbariérový vstup bočním vchodem NE Schody ANO Točité schodiště NE Výtah běžný ANO Plošina nebo výtah jen pro osoby s omezenou schopností pohybu NE Ližiny nebo rampa NE Úzké dveře nebo průjezdy NE Přístupná toaleta NE Částečně přístupná toaleta ANO Nepřístupná toaleta ANO

Vstup:

V komplexu Centrum Blatov se nachází prodejny, ordinace lékařů a další komerčně administrativní prostory. Komunikace v okolí centra jsou tvořeny převážně kvalitní zámkovou dlažbou. Dvoukřídlé dveře hlavního vstupu se otevírají automaticky do stran. Šířka průjezdu je dostatečná.

Interiér:

Patra budovy propojuje schodiště a osobní výtah. V přízemí se nachází pohybové studio a toalety, umístěné po stranách výtahové šachty. V ostatních patrech jsou komerční prostory a ordinace lékařů. Manipulační prostor v interiéru je dostatečný. Průchody jsou širší než 80 cm.

Výtah:

Výtah (automaticky otevírané dveře šířka 90 cm; klec šířka 110 cm, hloubka 140 cm) spojuje přízemí až 2. patro. Manipulační prostor před výtahem je dostatečný. Klec je vybavena madlem (výška 92 cm) na boční stěně, zrcadlem na čelní stěně a sklopným sedátkem. Ovladač na nástupních místech je ve výšce max. 104 cm, maximální výška ovladačů uvnitř klece je 103 cm.

WC:

Uzamčená částečně přístupná toaleta (dveře šířka 91 cm; kabina šířka 170 cm, hloubka 266 cm) se nachází v přízemí napravo od výtahu. Klíč je k dispozici v pohybovém centru nebo v přilehlé prodejně. Jednokřídlé dveře do WC nejsou označené, otevírají se mechanicky směrem ven. Přístup k míse z pohledu od vstupu do kabiny je zprava, výrazně je však omezen nízkým zděným soklem v pravém zadním rohu kabiny. Prostor pro vozík vedle WC mísy tedy není dostatečný (šířka 71 cm). Toaletní mísa je vybavena dvěma sklopnými madly.

Parkování:

U objektu jsou 2 vyhrazená parkovací stání.

Galerie:
Centrum Blatov   Centrum Blatov   Centrum Blatov   Centrum Blatov
Mapa