ikona objektyOBJEKTY

služby, kultura, zdravotnictví ...

ikona dopravaDOPRAVA

individuální a hromadná

ikona zelenZELEŇ

zahrady, parky,
stezky

ikona mapaMAPA

systém zobrazení objektů na mapě

CZ / EN

Albert OC Chrpa

Přístupný
Kontakty

Krejnická 2021/1
Praha 11

telefon +420 800402402


email  Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.
WEB 

Přístupnost objektů
Obtížný povrch NE Obtížný sklon ANO Bezbariérový vstup hlavním vchodem ANO Bezbariérový vstup bočním vchodem NE Schody NE Točité schodiště NE Výtah běžný NE Plošina nebo výtah jen pro osoby s omezenou schopností pohybu NE Ližiny nebo rampa NE Úzké dveře nebo průjezdy NE Přístupná toaleta NE Částečně přístupná toaleta NE Nepřístupná toaleta NE

Vstup:

Samoobslužná prodejna Albert je součástí obchodního střediska Chrpa. Povrch přístupového chodníku tvoří asfalt s lehkými nerovnostmi. Před vstupem je vyrovnávací nájezd (sklon 11 %, délka 125 cm) s rovnou velkoformátovou dlažbou. Vstupní dveře se otevírají automaticky do stran. Šířka průjezdu je dostatečná. Z prostorné nákupní haly vedou do prodejny dvoukřídlé dveře (průjezd šířka 152 cm), které se otevírají automaticky směrem do haly. Zvonková signalizace u vstupu do prodejny není.

Interiér:

Nákupní zóna má otevřený vstup bez turniketů. Manipulační prostor v interiéru je dostatečný. Průchody jsou dále široké min. 80 cm. Výška pultu pokladny s posuvným pásem je 84 cm.

Výtah:

Prostory prodejny se nacházejí v přízemí v úrovni vstupu.

WC:

Toalety pro veřejnost nejsou součástí objektu.

Parkování:

Vedle nákupního střediska se nachází parkovací plocha bez vyhrazeného parkovacího stání. U parkoviště je snížený obrubník pro přístup k prodejně.

Poznámky:

Mapováno 10/2017

Galerie:
Albert OC Chrpa   Albert OC Chrpa   Albert OC Chrpa
Mapa