ikona objektyOBJEKTY

služby, kultura, zdravotnictví ...

ikona dopravaDOPRAVA

individuální a hromadná

ikona zelenZELEŇ

zahrady, parky,
stezky

ikona mapaMAPA

systém zobrazení objektů na mapě

CZ / EN

Galerie Harfa

Přístupný
Kontakty

Českomoravská 2420/15a
Praha 9

telefon +420 266055600


email  Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.
WEB 

Přístupnost objektů
Obtížný povrch NE Obtížný sklon NE Bezbariérový vstup hlavním vchodem ANO Bezbariérový vstup bočním vchodem ANO Schody ANO Točité schodiště NE Výtah běžný ANO Plošina nebo výtah jen pro osoby s omezenou schopností pohybu NE Ližiny nebo rampa NE Úzké dveře nebo průjezdy NE Přístupná toaleta ANO Částečně přístupná toaleta NE Nepřístupná toaleta ANO

Vstup:

Galerie má dva bezbariérové vstupy, jeden v úrovni přízemí z ulice Ocelářská (při stanici metra Českomoravská a autobusovém nádraží) a druhý z ulice Českomoravská (při tramvajové zastávce Multiaréna Praha) v úrovni zvýšeného přízemí. Oboje vstupní dveře jsou dvoukřídlé a otevírají se automaticky do stran. Šířka průjezdu je dostatečná. Povrch okolních komunikací tvoří rovná zámková dlažba nebo asfalt s mírným podélným sklonem (max. 6 %).

Interiér:

Galerie má dvě nákupní pasáže v úrovni přízemí a zvýšeného přízemí. V 1. patře, označeném jako „Střecha“, se nachází food court, fitness centrum a Dinopark, sezónně pak kluziště a trh.

Všechna podlaží včetně podzemních garáží propojují dvě dvojice osobních výtahů. Manipulační prostor v interiéru je dostatečný, dveře provozoven a další průchody jsou široké min. 80 cm.

Výtah:

Dvojice centrálně umístěných výtahů (automaticky otevírané dveře šířka 140 cm; klec šířka 223 cm, hloubka 163 cm) spojuje všechna podlaží budovy. Manipulační prostor před výtahy je dostatečný. Klece jsou vybaveny madlem na boční a čelní stěně a sklopným sedátkem v dosahu ovladače. Zrcadlo není k dispozici. Ovladač na nástupních místech je ve výšce max. 100 cm, maximální výška ovladačů uvnitř klece je 120 cm.

Druhá dvojice výtahů, která je umístěná při vstupu z ulice Ocelářská, má shodné parametry, propojuje však pouze podzemní podlaží, přízemí a zvýšené přízemí.

WC:

Samostatná přístupná toaleta (dveře šířka 90 cm; kabina šířka 189 cm, hloubka 228 cm) se nachází v podlaží označeném jako „ Střecha“. Jednokřídlé dveře do kabiny WC jsou označené a otevírají se mechanicky směrem ven. Přístup k míse z pohledu od vstupu do kabiny je zprava. Prostor pro vozík vedle WC mísy je dostatečný (šířka 123 cm). Toaletní mísa je vybavena dvěma sklopnými madly.

Další čtyři přístupné toalety (dveře šířka 80 cm; kabina šířka 164 cm, hloubka 225 cm) jsou k dispozici v rámci obou oddělení muži/ženy na hygienických zázemích v technických chodbách přízemí i zvýšeného přízemí.

Parkování:

Vyhrazená parkovací stání se nacházejí v podzemních garážích, které s ostatními patry propojuje osobní výtah. Další 4 vyhrazená parkovací stání jsou k dispozici v ulici Ocelářská v blízkosti vstupu.

Poznámky:

Mapováno 3/2018

Galerie:
Galerie Harfa   Galerie Harfa   Galerie Harfa   Galerie Harfa   Galerie Harfa   Galerie Harfa
Mapa