ikona objektyOBJEKTY

služby, kultura, zdravotnictví ...

ikona dopravaDOPRAVA

individuální a hromadná

ikona zelenZELEŇ

zahrady, parky,
stezky

ikona mapaMAPA

systém zobrazení objektů na mapě

CZ / EN

LSPP NNB

Přístupný
Kontakty

Na srázu 1606/1
Praha 8

telefon +420 283842222


Přístupnost objektů
Obtížný povrch NE Obtížný sklon ANO Bezbariérový vstup hlavním vchodem ANO Bezbariérový vstup bočním vchodem NE Schody NE Točité schodiště NE Výtah běžný NE Plošina nebo výtah jen pro osoby s omezenou schopností pohybu NE Ližiny nebo rampa NE Úzké dveře nebo průjezdy NE Přístupná toaleta NE Částečně přístupná toaleta ANO Nepřístupná toaleta ANO

Vstup:

Lékařská služba první pomoci (LSPP) je součástí nemocničního areálu Bulovka. Oddělení pro děti i dospělé se společným vchodem se nachází ve zrekonstruovaných prostorách přízemí budovy č. 2. Nejvhodnější přístup je z ulice Bulovka, která je v táhlém podélném sklonu (až 6 %).

Hlavní vstupní dveře pavilonu jsou jednokřídlé (šířka 90 cm) s prahem (výška 2 cm) a otevírají se mechanicky směrem ven. Na oddělení pro dospělé vedou ze zádveří (šířka 270 cm, hloubka 158 cm) vlevo další jednokřídlé dveře (šířka 90 cm), které se otevírají mechanicky směrem ze zádveří. Zvonková signalizace (výška 136 cm) je umístěna vlevo u dveří.

Interiér:

Manipulační prostor v interiéru je dostatečný. Průchody jsou širší než 80 cm. Dveře ordinace (šířka 90 cm) jsou jednokřídlé a otevírají se mechanicky směrem dovnitř.

Výtah:

Výtah není k dispozici, všechny prostory LSPP se nachází v přízemí.

WC:

V oddělení pro dospělé jsou pouze běžné toalety. Částečně přístupná toaleta (dveře šířka 90 cm; kabina šířka 140 cm, hloubka 143 cm) se nachází v sousedícím oddělení pro děti. Jednokřídlé dveře do WC jsou označené a otevírají se mechanicky směrem ven. Přístup k míse z pohledu od vstupu do kabiny je zprava. Prostor pro vozík vedle WC mísy je zúžený (šířka 76 cm). Toaletní mísa je vybavena jedním sklopným a jedním pevným madlem.

Parkování:

U objektu je jedno vyhrazené parkovací stání, umístěné na chodníku před vstupem.

Poznámky:

Mapováno 10/2018

Galerie:
LSPP NNB   LSPP NNB   LSPP NNB
Mapa