ikona objektyOBJEKTY

služby, kultura, zdravotnictví ...

ikona dopravaDOPRAVA

individuální a hromadná

ikona zelenZELEŇ

zahrady, parky,
stezky

ikona mapaMAPA

systém zobrazení objektů na mapě

CZ / EN

Centrum Prof. Čecha

Přístupný
Kontakty

Bobkova 736 / 26
Praha 14

telefon +420 266610450


email  Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.
WEB 

Přístupnost objektů
Obtížný povrch NE Obtížný sklon ANO Bezbariérový vstup hlavním vchodem ANO Bezbariérový vstup bočním vchodem NE Schody ANO Točité schodiště NE Výtah běžný NE Plošina nebo výtah jen pro osoby s omezenou schopností pohybu NE Ližiny nebo rampa NE Úzké dveře nebo průjezdy NE Přístupná toaleta ANO Částečně přístupná toaleta ANO Nepřístupná toaleta ANO

Vstup:

Ulice Bobkova se směrem z ulice Bryksova svažuje (sklon 7 %). V podloubí domovního bloku je převýšení řešeno schodištěm (-9, -9 schodů). Vnější přilehlý chodník se zámkovou dlažbou je bez schodiště ve sklonu ulice. V úrovni vstupu do zdravotnického zařízení je zábradlí kryjící podloubí přerušeno průchodem s dostatečnou šířkou.

Hlavní vstupní dveře objektu jsou jednokřídlé (šířka 88 cm) a otevírají se mechanicky směrem dovnitř. Zvonková signalizace (výška 138 cm) je umístěna vpravo u dveří.

Interiér:

Ve vstupním prostoru se nachází recepční pult (výška 93 cm) a částečně přístupná toaleta. V navazující chodbě jsou k dispozici sklopné přebalovací pulty, upevněné na stěnách. Čekárna je vybavena židlemi.

Manipulační prostor v interiéru je dostatečný. Dveře do ordinací jsou jednokřídlé (šířka min. 80 cm).

Výtah:

Celý prostor zdravotnického zařízení určený veřejnosti se nachází v přízemí.

WC:

Částečně přístupná toaleta (dveře šířka 80 cm; kabina šířka 167 cm, hloubka 161 cm) je k dispozici v hlavním komunikačním prostoru. Jednokřídlé dveře do WC nejsou označené, otevírají se mechanicky směrem ven. Přístup k míse z pohledu od vstupu do kabiny je zleva. Prostor pro vozík vedle WC mísy je zúžený (šířka 77 cm). Toaletní mísa je vybavena dvěma sklopnými madly.

Parkování:

Vyhrazené parkovací stání pro osoby s omezenou schopností pohybu není k dispozici.

Poznámky:

Mapováno 11/2015.

Galerie:
Centrum Prof. Čecha   Centrum Prof. Čecha   Centrum Prof. Čecha   Centrum Prof. Čecha   Centrum Prof. Čecha
Mapa