ikona objektyOBJEKTY

služby, kultura, zdravotnictví ...

ikona dopravaDOPRAVA

individuální a hromadná

ikona zelenZELEŇ

zahrady, parky,
stezky

ikona mapaMAPA

systém zobrazení objektů na mapě

CZ / EN

Lékárna BENU OC Chodov 2

Přístupný
Kontakty

Roztylská 2321/19
Praha 4

telefon +420 703462231


email  Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.
WEB 

Přístupnost objektů
Obtížný povrch NE Obtížný sklon NE Bezbariérový vstup hlavním vchodem ANO Bezbariérový vstup bočním vchodem NE Schody ANO Točité schodiště NE Výtah běžný NE Plošina nebo výtah jen pro osoby s omezenou schopností pohybu NE Ližiny nebo rampa NE Úzké dveře nebo průjezdy ANO Přístupná toaleta NE Částečně přístupná toaleta NE Nepřístupná toaleta NE

Vstup:

Lékárna je součástí OC Chodov a nachází se v úrovni autobusových zastávek s přístupem prostorným karuselem. Další vstupy do OC mají dvoukřídlé dveře, které se otevírají automaticky do stran. Šířka průjezdu je dostatečná. Na úroveň lékárny se lze dostat osobním výtahem. Stejný osobní výtah propojuje úroveň lékárny s úrovní metra.

Vstup do vlastních prostor lékárny tvoří dvoukřídlé dveře, otevírají se automaticky do stran. Šířka průjezdu je dostatečná.

Interiér:

Manipulační prostor v interiéru je dostatečný, všechny průjezdy jsou širší než 80 cm. K dispozici je přepážka výšky 100 cm.

Výtah:

Výtah (automaticky otevírané dveře šířka 90 cm; klec šířka 130 cm, hloubka 150 cm) spojuje úroveň metra, ostatních vstupů do OC a úroveň lékárny. Manipulační prostor před výtahem je dostatečný. Klec je vybavena madlem na obou stěnách. Sklopné sedátko ani zrcadlo není k dispozici. Ovladač na nástupních místech je ve výšce max. 110 cm, maximální výška ovladačů uvnitř klece je 110 cm.

WC:

Toaleta pro veřejnost není k dispozici, je možné využít upravené toalety v OC Chodov.

Parkování:

Vyhrazená parkovací stání jsou k dispozici v podzemních garážích.

Poznámky:

Mapováno 12/2018

Galerie:
Mapa