ikona objektyOBJEKTY

služby, kultura, zdravotnictví ...

ikona dopravaDOPRAVA

individuální a hromadná

ikona zelenZELEŇ

zahrady, parky,
stezky

ikona mapaMAPA

systém zobrazení objektů na mapě

CZ / EN

Lékárna BENU OC Atrium Flora

Přístupný
Kontakty

Vinohradská 2828/151
Praha 3



mobil +420 731638123

email  Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.
WEB 

Přístupnost objektů
Obtížný povrch NE Obtížný sklon NE Bezbariérový vstup hlavním vchodem ANO Bezbariérový vstup bočním vchodem NE Schody NE Točité schodiště NE Výtah běžný ANO Plošina nebo výtah jen pro osoby s omezenou schopností pohybu NE Ližiny nebo rampa NE Úzké dveře nebo průjezdy NE Přístupná toaleta NE Částečně přístupná toaleta NE Nepřístupná toaleta NE

Vstup:

Lékárna se nachází v přízemí (označeno jako 1. podlaží) OC Atrium Flora. Nejvhodnější vstup do OC je z ulice Vinohradská dvoukřídlými dveřmi, které se otevírají automaticky do stran. Šířka průjezdu je dostatečná. Vstup je na úrovni 2. patra (označeno jako 3. podlaží). Přístup do přízemí zajišťují dva osobní výtahy. Vlastní vstup do lékárny je volným otevřeným průchodem.

Interiér:

Manipulační prostor v interiéru je dostatečný. Všechny průchody jsou širší než 80 cm. K dispozici je pult (výška 110 cm).

Výtah:

Dvojice výtahů (automaticky otevírané dveře šířka 90 cm; klec šířka 107 cm, hloubka 181 cm) spojuje -3. až 3. patro. Manipulační prostor před výtahem je dostatečný. Klec je vybavena madlem na čelní a boční stěně. Sklopné sedátko je k dispozici. Ovladač na nástupních místech je ve výšce max. 117 cm, maximální výška ovladačů uvnitř klece je 123 cm.

Dvojice výtahů (automaticky otevírané dveře šířka 120 cm; klec šířka 134 cm, hloubka 238 cm) spojuje -3. patro (podzemní garáže) až přízemí. Manipulační prostor před výtahem je dostatečný. Klec je vybavena madlem a zrcadlem na čelní stěně. Sklopné sedátko není k dispozici. Ovladač na nástupních místech je ve výšce max. 109 cm, maximální výška ovladačů uvnitř klece je 115 cm.

WC:

Toaleta pro veřejnost není k dispozici, je možné využít upravenou toaletu na každém patře OC Atrium Flora.

Parkování:

Více než 5 vyhrazených parkovacích stání se nachází v podzemních garážích.

Poznámky:

Mapováno 1/2019

Galerie:
Lékárna BENU OC Atrium Flora   Lékárna BENU OC Atrium Flora
Mapa